29 / 04 / 2024

Engincan Ural stili

Engincan Ural stili

Oyunculuktan, şarkıcılıktan büyük paralar kazanan ünlü isimler, kazançlarını çeşitli sektörlerde kullanıyorlar. Ünlüler paralarını emlaktan, inşaata, gıda sektöründen eğlence hayatına farklı farklı iş alanlarına yatırdılar.

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Ural ve Faruk Ural ortaklığında kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Vatandaşa ne zaman yansıyacak? Türkiye’nin Rusya’da aldığı petrolde çok büyük indirim!

Rusya tarafından üretilen Ural petrolünün fiyatı Brent petrol fiyatının yarısının da altına düştüğü ve Türkiye’nin bu ülkeden yaptığı petrol ithalatının katlandığı bildirildi.

İtalyan çizgisi yeni Alfa Romeo Tonale! Tonale 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Alfa Romeo Tonale stili ve karakteristik İtalyan tasarımı ile modernlik ve işlevsellik amacıyla yeniden yorumlanan bir tasarım. Ekim ayında fiyatı değişmeyen otomobil içinde ve dışında en iyi deneyimi sağlamayı amaçlayan tamamlayıcı dijital hizmetlerden oluşan bir eko-sisteme sahiptir.

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Batı Yakası Stili Harley Davidson Low Rider ST fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı yeni bir Harley Davidson sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Harley Davidson Low Rider ST 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

Şehrin küçük prensi Nissan Micra, Eylül ayına özel fiyatlarla! İşte 19 Eylül 2022 Nissan Micra fiyat listesi

Teknolojisi, stili ve kişiselleştirilebilir özellikleri ile şehrin caddelerinde boy göstereceğiniz Nissan Micra Eylül ayına özel avantajlı fiyatlar sunuyor. İşte 19 Eylül 2022 itibariyle Nissan Micra fiyat listesi

New York Times'tan çok konuşulacak ucuz petrol iddiası: Çok para kazanacaklar

Rus Ural petrolünün varil fiyatı, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 20,8 düşerek 70,5 dolara gerilerken, Brent türü ham petrole kıyasla da yüzde 33 daha ucuz fiyattan satıldı. Ucuzlayan petrol bazı kâr fırsatlarını da gündeme getirdi.

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rızabey Apartmanı zaten riskliydi iddiası!

İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Rızabey Apartmanı'nın zemin katında çiçekçilik yapan Uğur Ural ile güzellik salonu işletmecisi Bilge Gökalp, binanın depremden önceki durumunu anlattı.

Uğural İnşaat'ın acı günü! Şakir Alataş vefat etti!

Uğural İnşaat Turizm Petrol Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şakir Alataş vefat etti. Uğural İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Kimyasal Ticaret Metal Temizlik İnşaat Elektrik Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ural tarafından kuruldu.

Engincan Ural stili Haberi

Engincan Ural stili

Miami Üniversitesi’nden geçen hafta mezun olan Engincan Ural, emlakçılığa soyundu.Türkiye’ye döner dönmez işbaşı yapan Ural, restore edip satmak için Karaköy, Balat ve Cihangir’de eski bina arıyor.


Sibel Can ve Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural, geçen hafta Miami Üniversitesi Yatırım Danışmanlığı Bölümü’nden mezun oldu.Ural’ın mezuniyet töreninde annesi Sibel Can ve kardeşleri Melissa Ural ile Emir Aksüt de hazır bulundu.Ailesiyle birlikte İstanbul’a dönen Engincan Ural ayağının tozuyla işbaşı...