15 / 05 / 2024

EPDK tarifesi

EPDK tarifesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın, dün Kayseri'de yaptığı açıklamaya göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), önümüzdeki 3 aylık döneme ilişkin perakende elektrik satış tarifesini değiştirmedi.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Bir ilde daha toplu taşımaya zam geldi! İşte yeni fiyat tarifesi

Akaryakıt fiyatlarındaki zamlar toplu taşımaya yansımaya devam ediyor. Son olarak bir ilde daha toplu taşıma zamlandı. İşte detaylar ve yeni fiyat tarifesi...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

İş yeri sahipleri ve kiracılar dikkat! İş yeri ağustos kira tarifesi belli oldu!

Kira artışları, iş yerlerinde 12 aylık ortalama TÜFE (enflasyon) rakamlarına göre yapılmaya devam ediyor. Peki İş yeri ağustos ayı kira bedeli ne kadar oldu? İşte İşyeri ağustos kira tarifesi.

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

EPDK'dan son dakika kararı! Asgari ve azami fiyat limitleri belirlendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, gün öncesi ve dengeleme güç piyasaları olmak üzere 2 piyasada megavatsaat başına azami ve asgari fiyat limiti belirlendi.

Elektrik tarifesi değişiyor: Ev ve ticarethane aboneleri zamlı faturalarla karşılaşacak!

EPDK'nın duyurusuyla birlikte ev ve ticarethane aboneleri için geçerli olan yeni elektrik tarifesi yürürlüğe giriyor. Kilovatsaat başına fiyatlar güncellendi ve aboneler zamlı faturalarla karşılaşacak. Detaylar haberimizde!

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

EPDK tarifesi Haberi

EPDK tarifesi

Edinilen bilgiye göre, EPDK son kurul toplantısında, 21 elektrik dağıtım şirketinin 1 Temmuz 2014 itibariyle üç aylık dönem için uygulamaya başlayacağı perakende elektrik satış tarifesini onayladı.


Buna göre, Kurul, temmuz, ağustos, eylül dönemini kapsayan ve nihai tüketiciyi ilgilendiren perakende satış fiyatlarını değiştirmedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dün Kayseri'de yaptığı açıklamada, "Elektrik fiyatları önümüzdeki 3 ay, doğalgaz fiyatları da temmuz ayında aynı fiyatlarla devam edecek"...