28 / 04 / 2024

epdk zam haberleri

epdk zam haberleri

AB ülkelerinin Rusya'dan petrol ithalatını yüzde 90 oranında azaltacağını açıklamasının ardında küresel piyasalarda değeri artan petrol Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını vurdu. Motorin ve benzine 1 Haziran itibarıyla devasa zam geliyor. Haberi milletvekili açıkladı.

Uzmanlar açıkladı! Elektriğe çok yüklü bir zam yolda! 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) uzun süredir elektrik faturalarına zam yapmamakta. Buna göre, konutlarda kullanılan elektrik için yüksek bir zam geleceğini belirten uzmanlar "Belirli bir zam birikmesi oluştu. Zam kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundular.

Ehliyet fiyatlarına yüzde 58,46'lık dev zam kapıda!

Türkiye'de zam haberleri gündemden düşmezken sürücü adaylarını üzen bir haber geldi. Ehliyet fiyatlarına dev zam kapıda. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, ehliyete yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Fiat'tan araba almak isteyenlere müjde! Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları

Son zamanlarda artan fiyatlar milyonların odağında yer alıyor. Zamlardan araba piyasası da nasibini aldı. Araba fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken, Fiat'tan sürücüleri sevindiren haber geldi. Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları.

Mercedes çıldırdı! İşte C-Serisi All-Terrain Ağustos 2023 fiyat listesi

Türkiye'de artan araç fiyatları gündemden düşmezken zam haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Mercedes C-Serisi All-Terrain de fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar...

BMW’den Z4’e akılalmaz zam! Tam 152 bin 300 TL zam geldi!

BMW’den ağustos ayı kapsamında bir bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Z4 modelinin fiyatını revize eden BMW, bu modele 152 bin 300 TL zam yaptığını açıkladı.

2023 model Volvo S60'a bir gecede 44 bin 113 TL zam geldi: İşte güncel fiyat listesi

Türkiye'de otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Sıfır km otomobil pazarında zam haberleri peş peşe geliyor. Bu kez Volvo S60 fiyatına gelen zam ile gündemde. İşte detaylar...

Benzinin litresine yeni zam kapıda! Salı günü 1.30 TL ile 1.55 TL arasında artış bekleniyor! Sürücüler aman dikkat!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Şimdi de benzin için yeni zam sinyali verildi. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,30-1,55 TL arasında zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Ulaşıma bir zam daha: Toplu taşıma yüzde 63, taksi ücretlerine yüzde 65 zam

Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşımaya zam haberleri de peş peşe geliyor. Bir ilde daha toplu ulaşım zamlandı. İşte detaylar...

Bu kez indirim haberi var! Fiyatı bir anda 5 bin TL düştü

Son dönemde peş peşe gelen zam haberleri vatandaşları kara kara düşürürken bu kez bir indirim haberiyle karşınızdayız. İşte detaylar...

Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam! Fiyatlar Ağustos'un ilk gününde değişecek! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG'ye zam haberleri peş peşe geliyor. 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litresine yeni zam gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

epdk zam haberleri Haberi

epdk zam haberleri

Türkiye'de akaryakıta gelen zamların hızını kesecek bir mekanizma maalesef kalmadı. Dünyada yaprak kımıldasa ülkemizde ekonomik göstergelerin ayarı bozuluyor. Akaryakıta peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. 1 Haziran 2022 Çarşamba günü itibarıtla benzin ve mazota 1 liranın üzerinde yeni zamların geleceği açıklandı.

Açıklamayı CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, kişisel Twitter hesabından yaptı. 

Daha önce EPGİS tarafından duyurulan zamlar EPDK'nın derneğe "fiyat manipülasyonu" yaptığı gerekçesiyle dava açmasından sonra açıklanmama kararının alınmasına neden olmuştu.

EPGİS'in zamlı fiyatları açıklamayı bırakmasının ardından zam haberini CHP milletvekilinin açıklaması dikkat çekti.

ZAMLARDAN SONRA 1 LİTRE MAZOT VE BENZİN KAÇ LİRA OLACAK?

Türkiye'de benzin ve mazota gelen son zamlar 27 Mayıs'ta pompaya yansımıştı. Benzin 1 lira 45 kuruş artarken motorin 1 lira 38 kuruşluk fiyat artışı gördü.

Gelen zamlardan...