06 / 07 / 2024

epdk zam haberleri

epdk zam haberleri

AB ülkelerinin Rusya'dan petrol ithalatını yüzde 90 oranında azaltacağını açıklamasının ardında küresel piyasalarda değeri artan petrol Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını vurdu. Motorin ve benzine 1 Haziran itibarıyla devasa zam geliyor. Haberi milletvekili açıkladı.

Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren 13 kuruş zam gelecek!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile değişkenlik gösteriyor.

Cumhurbaşkanı'ndan asgari ücrete zam sinyali: Son dakika refah payı açıklaması geldi!

Ocak 2024'te asgari ücret 17 bin 2 liraya yükseltilmiş, sonrasında asgari ücrete bir zam daha geleceği haberleri gündeme taşınmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan  asgari ücrete yönelik zam sinyali geldi. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Bunu yaparsanız emekli maaşınız artar! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? İşte emekli maaşı 2024! 

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi şimdiden maaşlarını artırmanın yöntemlerini araştırmaya başladı. İşte emekli maaşı 2024 ve emekli zam haberleri...

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik göstermektedir. Buna göre, bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Uzmanlar açıkladı! Elektriğe çok yüklü bir zam yolda! 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) uzun süredir elektrik faturalarına zam yapmamakta. Buna göre, konutlarda kullanılan elektrik için yüksek bir zam geleceğini belirten uzmanlar "Belirli bir zam birikmesi oluştu. Zam kaçınılmaz olacak" uyarısında bulundular.

Ehliyet fiyatlarına yüzde 58,46'lık dev zam kapıda!

Türkiye'de zam haberleri gündemden düşmezken sürücü adaylarını üzen bir haber geldi. Ehliyet fiyatlarına dev zam kapıda. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, ehliyete yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Fiat'tan araba almak isteyenlere müjde! Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları

Son zamanlarda artan fiyatlar milyonların odağında yer alıyor. Zamlardan araba piyasası da nasibini aldı. Araba fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ederken, Fiat'tan sürücüleri sevindiren haber geldi. Eylül'de fiyatlar değişmedi! İşte Egea Sedan güncel fiyatları.

Mercedes çıldırdı! İşte C-Serisi All-Terrain Ağustos 2023 fiyat listesi

Türkiye'de artan araç fiyatları gündemden düşmezken zam haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Mercedes C-Serisi All-Terrain de fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar...

BMW’den Z4’e akılalmaz zam! Tam 152 bin 300 TL zam geldi!

BMW’den ağustos ayı kapsamında bir bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Z4 modelinin fiyatını revize eden BMW, bu modele 152 bin 300 TL zam yaptığını açıkladı.

epdk zam haberleri Haberi

epdk zam haberleri

Türkiye'de akaryakıta gelen zamların hızını kesecek bir mekanizma maalesef kalmadı. Dünyada yaprak kımıldasa ülkemizde ekonomik göstergelerin ayarı bozuluyor. Akaryakıta peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. 1 Haziran 2022 Çarşamba günü itibarıtla benzin ve mazota 1 liranın üzerinde yeni zamların geleceği açıklandı.

Açıklamayı CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, kişisel Twitter hesabından yaptı. 

Daha önce EPGİS tarafından duyurulan zamlar EPDK'nın derneğe "fiyat manipülasyonu" yaptığı gerekçesiyle dava açmasından sonra açıklanmama kararının alınmasına neden olmuştu.

EPGİS'in zamlı fiyatları açıklamayı bırakmasının ardından zam haberini CHP milletvekilinin açıklaması dikkat çekti.

ZAMLARDAN SONRA 1 LİTRE MAZOT VE BENZİN KAÇ LİRA OLACAK?

Türkiye'de benzin ve mazota gelen son zamlar 27 Mayıs'ta pompaya yansımıştı. Benzin 1 lira 45 kuruş artarken motorin 1 lira 38 kuruşluk fiyat artışı gördü.

Gelen zamlardan...