29 / 04 / 2024

Epique Island tilkicik koyu

Epique Island tilkicik koyu

Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy, Yönetim Kurulu üyesi Banu Aksoy ve Gayrimenkul Direktörü Aslı Yılmaz’ın katılımı ile Aksoy Holding’in ilk konut projesi Epique Island’ın proje detaylarının paylaşıldığı bir basın daveti düzenlendi.

Epique Island Villaları nerede?

İnşaat çalışmaları bu yıl içerisinde başlayacak olan Epique Island 12,6 hektarlık yarımada üzerinde inşa edilecek. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor. Peki Epique Island Villaları nerede?

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Gulu Lalvani, Bodrum'dan ev satın aldı!

Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki taş evlerin fiyatları, milyonlarca liraya çıktı. Serdar Bilgili’nin yaptığı sitedeki bir evi Gulu Lalvani 770 bin euro yani 6 milyona ev satın aldı.

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Bodrum'da sitenin sahil kısmında kaçak iskele inşa edildiği iddiası!

Muğla Bodrum Tilkicik Koyu'ndaki sitenin sahil kısmına kaçak iskele yapımı için kum döküldüğü ihbarı üzerine bölgeye sahil güvenlik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Epique Island tilkicik koyu Haberi

Epique Island tilkicik koyu

Aksoy Holding CEO’su Batu Aksoy “Aksoy Holding ailesi olarak Türkiye’de meydana gelen olaylardan ötürü derin üzüntü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine sabır, hastanedeki vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” diyerek sözee başladı.


Aksoy, “Bugüne kadar yaklaşık 70 Milyon Dolar harcadığımız projenin toplam yatırım maaliyeti 200-250 Milyon Dolar civarındadır. Bu maaliyete inşaat, projelendirme, pazarlama, kdv ve finansman giderleri dahildir. Kaba inşaatın yaklaşık 3’de 1’ini tamamladığımız projede villaların ortalama satış fiyatları  metrekare başına 8.000 Eurodur. Mart ayı itibari ile satışlara başladık” şeklinde proje ile ilgili bilgiler paylaştı.



 ‘Yalınayak lüks’ konseptini Bodrum Tilkicik’e getiren proje

Conrad Istanbul Bosphorus’un sahibi olan Aksoy Holding, hayata geçirmekte olduğu villa, marina ve otel projesi Epique Island ile Bodrum’un yeni gözdesi Tilkicik Koyu’nda doğayla iç içe özel bir yaşam alanı sunuyor.


Çağdaş...