06 / 05 / 2024

Equal Spaces

Equal Spaces

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

AVM'lerin en önemli problemi elektrik maliyetleri!

Alkaş ve Han Spaces CEO'su Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinde en önemli konulardan birinin elektrik faturası olduğunu açıkladı. 

HAN Spaces yeni ofisini Piyalepaşa İstanbul'da açtı!

HAN Spaces'in Piyalepaşa İstanbul’daki 2750 metrekare büyüklüğünde ve 5 katlı yeni binası düzenlenen açılış töreniyle açıldı. İşte detaylar...

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Anadolu modern hanlarla tanışacak!

Geçen yılın başında 7 bin metrekareye yayılan Han Levent ile sektöre giren HAN Spaces, 2021'de toplamı 10 bin metrekareyi aşan 5 yeni proje daha hayata geçirecek. Bunlardan 3'ünü yılın ilk çeyreğinde hazır hale getirecek.

Ofislerin yarısı han tipine dönecek!

Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, pandemiyle birlikte dönüşümün hızlanacağını ve mevcut ofislerin en az yarısının han tipine döneceğini söyledi.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

Korona sonrası esnek ofis modeli yaygınlaşıyor!

Han Spaces Kurucu Ortağı Gizem Burtecin, COVID-19 ile birlikte değişen ofis anlayışı ve esnek ofis modeliyle ilgili merak edilen soruları yanıtlandırdı...

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar serisi The Circle'da başlıyor!

İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisi Ekim ayından itibaren The Circle’da gerçekleşecek...

Akfen Holding'ten Loft Station projesi!

Son yıllarda önemli bir gayrimenkul trendi olarak öne çıkan paylaşımlı ofislerin (co-working spaces) sayısı her geçen gün artıyor. Yatırımcılar tarafından önemli karşılık bulan paylaşımlı ofisleri dünyada 1.7 milyon kişi kullanıyor.

Desanın Londra mağazası Retail Spaces isimli kitaba girdi!

Amerikalı RSD yayıncılık şirketi dünyada örnek teşkil eden 60 mağazayı bir kitapta topladı. Retail Spaces isimli kitap, dünyada dikkat çeken 250 metrekareden daha küçük mağazalar arasına Desanın Londra Covent Garden mağazası da yer alıyor

Equal Spaces Haberi

Equal Spaces

The Circle, Ekim ayı ile birlikte İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliği ile hayata geçirilen “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” serisine sahne olmaya hazırlanıyor. Kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturarak tartışan “Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar” etkinlik serisinin ilki “Ahşabı Yeniden Keşfetmek - Gelecek İçin Sürdürülebilir Mimari” başlığı ile 2 Ekim Çarşamba günü The Circle’da gerçekleşecek.

Dilek Öztürk’ün moderasyonunda Jessica Becker ve Selçuk Avcı’nın konuşmacı olacağı bu ilk oturumda, yenilenebilir, ekolojik, çevre ve iklim dostu, dayanıklılık gibi özellikleriyle tüm yapı malzemeleri arasında çok özel bir yere sahip olan “ahşap” ele alınacak. Mimari alanda iklim değişikliği ile mücadelede sürdürülebilir malzeme ve yapım teknikleri kullanımı açısından büyük bir potansiyele sahip olan ahşap, zaman ve maliyetten tasarruf...