28 / 04 / 2024

Era Türkiye yeni bayileri

Era Türkiye yeni bayileri

2014 yılında hızlı büyümesini sürdüren Era Türkiye, yeni ofisini İstanbul Bağdat Caddesi Feneryolu' nda açtı. Gayrimenkul danışmanlığı yapan şirket, mayıs ayını üç ofise ulaşarak tamamladı...

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

İş arayanlara müjde! Tesla Türkiye, yeni iş ilanlarını yayımladı! 4 farklı ilan var! 

Önümüzdeki sene Türkiye'de resmi olarak faaliyete geçecek olan Tesla, dört farklı alanda iş ilanları yayımladı. İşte, başta satış danışmanı olmak üzere birçok alanda personel ihtiyacını açıklayan Tesla Türkiye'nin yaptığı duyurunun detayları...

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...

Era Türkiye'nin franchise'larına talep arttı!

Era Real Estate Türkiye Ülke Başkanı Alphan Manas, Era Real Estate’nin şu anda, Türkiye'de 30 şube ile hizmet sunduğunu, 2021'in sonunda bu rakamı 40’a, 2022’de 100’e, 2023 yılında ise 150’ye çıkartmayı planladıklarını belirtti.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Türkiye ulaştırma yatırımlarına son sürat devam edecek!

Türkiye, yeni dönemde de ulaştırma yatırımlarını arttırarak sürdürecek. AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, gelecek dönemde Türkiye'nin ulaştırma altyapısının güçlendirilmesine yönelik önemli çalışmalar yürütülecek. 

Türkiye yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ediyor!

Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin yeni havalimanı ile dünyanın merkezini inşa ettiğini söyledi..

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

Era Türkiye yeni bayileri Haberi

Era Türkiye yeni bayileri

2014 yılında hızlı büyümesini sürdüren Era Türkiye, yeni ofisini İstanbul Bağdat Caddesi Feneryolu'nda açtı. Gayrimenkul danışmanlığı yapan şirket, mayıs ayını üç ofise ulaşarak tamamladı. Sene sonuna kadar ofis sayısını artırmayı planlayan şirket, Türkiye'de Avrupa'da olduğu gibi giiçlii bir ağ kurmayı amaçlıyor. Şirketin Yönetim Kumlu Başkanı Can Ekşioğlu kentsel dönüşümün sektörün yapılanması için üzerinde titizlikle durulması xxgereken bir konu olduğunu belirterek, Feneryolıf ııdaki Era Meksa ofisinin kentsel dönüşüm odaklı çalışacağını dile getirdi. 


Şirkete katılan Era Meksa Broker'lan Mert Kaleci ve Emir Salari ise Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe uzmanlaştıklarını dile getirerek, kentsel dönüşümde mağduriyetlerin de önüne geçileceğine işaret ettiler. 


Ticari...