05 / 05 / 2024

Erbakan Baysa

Erbakan Baysa

Sertbay İnşaat Nakliye Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sertoğlu, Erbakan Baysa tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa ne iş yapmaktadır? 

Mehmet Emin Baysa kimdir? Mehmet Emin Baysa'nın eğitim durumu nedir? Mehmet Emin Baysa'nın kariyeri ile hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Baysaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baysaş Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 11 milyon 715 bin 342 TL sermaye bedeli ile Şemsettin Aydın ve Şakir Oral ortaklığında kuruldu.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baysaş İnşaat Turizm Özel Sağlık Hizmetleri Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Fatih Erbakan'dan deprem uyarısı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yetkililere, " İstanbul'daki depreme uygun olmayan binalar büyük bir depremde Allah vermesin toplu mezarlara dönüşürse mi aklınız başınıza gelecek?" diye seslendi...

İHH, İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Suriye İdlib'de Necmettin Erbakan Okulu inşa ediyor.

Fatih Erbakan'dan Saadet Partisi'nin tahliye açıklaması!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisinin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binasının tahliye edilmesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Saadet Partisi'ni icra ettiren Fatih Erbakan'dan açıklama!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Saadet Partisi Genel Merkez binasının icra yoluyla boşaltılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Bu olay tamamen hukuki ve haklı bir sürecin sonucudur" dedi.

Fatih Erbakan'dan bina açıklaması: Kendimiz kullanacağız!

Saadet Partisi'ne Genel Merkez binasının kirasının ödenmemesi sebebiyle haciz işlemi başlatan Fatih Erbakan, binayı kendilerinin kullanacağını söyledi.

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baysa Reklam Ambalaj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bayram Ali Salihefendioğlu ve Mustafa Yavuz imzasıyla kuruldu.

Baysaş İstanbul 216’da teslim heyecanı!

Baysaş İnşaat, tarafından Fikirtepe'de iki etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları'nda teslim heyecanı başladı.

Erbakan Baysa Haberi

Erbakan Baysa

Sertbay İnşaat Nakliye Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Sertoğlu, Erbakan Baysa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Sertbay İnşaat Nakliye Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.    -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.    -Her türlü endüstriyel inşaat malzemeleri alım satım ve üretimi,    -  Her türlü PVC , alüminyum , demir ve metal doğrama imal ve alım satımı,    -   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve...