18 / 05 / 2024

Erbeğ 10 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 10 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Tarım Kredi'de 10-16 Şubat'ta indirimli ürünler raflardaki yerini aldı! 

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 10-16 Şubat'ta birçok üründe indirim yapacağını internet sayfasından duyurdu. Seçili gıda ve temizlik ürünlerinde fırsatlar. Çay 54.90 TL, 6'lı kağıt havlu 54.90 TL.

Hazineye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisi 80 bin çiftçiye kiraladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Hazine'ye ait 1,3 milyar metrekare tarım arazisinin 10 yıl süreyle 80 bin çiftçiye kiralandığını duyurdu.

Tarım, gıda ve içecek sektöründen 10 ayda 21,29 milyar dolarlık ihracat!

2023 yılının ilk 10 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, 2022 yılının aynı döneme göre yüzde 5,64 artışla 21,29 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

Tarım Kredi açıkladı! Bazı gübre çeşitlerinde ton başına 400 lira indirime gidecek

Tarım Kredi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, üreticinin ekim döneminde en yoğun ihtiyacı olan kimyevi gübreler arasında 20.20.0 çeşitlerinde 10 gün süre ile ton başına 400 lira indirim yapılacağını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

Çiftçiler dikkat! Tarım Kredi arpa alımlarını düşük fiyat üzerinden yapacak iddiası! 

Tarım Kredi Kooperatifleri, 10 Temmuz itibarıyla ülke genelinde arpa alımına başlandığını açıkladı. Peki arpa kaç liradan alınacak? 

Tarım Bakanlığı tam 10 kadroda 1.000 personel alacak! Açık kadrolar belli oldu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde görevlendirmek için yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Duyuru kapsamında, tam bin adet geçici işçi alımı yapılacağı öğrenildi.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Deprem tarım sektörünü de vurdu! Tarım alanlarının yüzde 16'sı deprem bölgesinde!

Depremin etkilediği 10 şehirde yaşanan yıkımın insani ve ekonomik bilançosu ortaya çıkmaya başladı. Depremden etkilenen bölge, tarım arazilerinin önemli bir kısmını da içinde barındırıyor. İşte detaylar...

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Türkiye'yi sarsan, 10 ili etkileyen ve binlerce ölü ve yaralının olduğu 2 depremin ardından  deprem bölgesindeki üreticilere dağıtılmak üzere acil yem yardım kampanyası başlattı.

Tarım Kredi'de şok ucuzluk! Çamaşır suyu 13 TL, peçete 11 TL, ıslak havlu 10 TL! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Tarım Kredi'de şok ucuzluk başladı. Çamaşır suyu 13 TL, peçete 11 TL, ıslak havlu 10 TL'ye düştü. İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Market’te Peros 7 kg deterjan 109 TL, Nohut 28, Bulgur 15 TL! 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Nohuttan çaya, zeytinyağından deterjana çeşitli ürünlerinde indirim yapan Tarım Kredi Marketlerinde Peros 7 kiloluk deterjan 109 liraya, Baby Turco XL boy 64’lü bebek bezi 149,90 TL’ye düştü.  Peki Tarım Kredi Marketlerinde başka hangi ürünler indirime  girdi? İşte detaylar…

Erbeğ 10 Tarım Yatırım adresi Haberi

Erbeğ 10 Tarım Yatırım adresi

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.-Tarımla ilgili her türlü konuda teknoloji, danışmanlık hizmetleri yürütmek, tarımsal proje yapmak, proje ve yatırımları taahhüt ve kontrol etmek  b.Konusu ile ilgili faaliyetler için gerekli menkul, gayrimenkul, tesis, bağ, bahçe, arazi, sera, tarım teknolojileri kurmak, kullanmak, devir almak, devretmek, inşa etmek, almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. c. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve diğer ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, güneşten elektrik enerjisi üretmek için tesisler...