27 / 04 / 2024

Ercan Akikol

Ercan Akikol

Garden Hill Bahçelievler projesiyle adını duyuran Özkanca Yapı, kentsel dönüşüme başlayacak. Özkanca Yapı, dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adındaki şirketini açtı...

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Avcılar Denizköşkler Mahallesi' nde kuruldu.

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi uyarısı!

Deprem Bilimci Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da yarın 7,5 büyüklüğünde deprem olacakmış gibi hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Ercan o faya dikkat çekti: Türkiye'nin güneyini etkiler!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, stres artışı uyarısı yapılan Ölü Deniz Fay kırığı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıklamasında yaşanacak depremin Türkiye'nin güneyini de etkileyeceğini söyledi.

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Ahmet Ercan deprem beklemediği illeri peş peşe açıkladı!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Türkiye'de deprem beklemediği yerleri peş peşe sıraladı. İşte o iller...

Prof. Dr. Ahmet Ercan o bölgeyi uyardı: 6.2 ile 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Son dakika!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem beklediği bir bölge ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ahmet Ercan'ın o açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan yer göstererek uyardı: 8'e kadar deprem üretebilir!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bingöl Yedisu fay hattına dikkat çekerek önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Ercan üzerine basa basa konuştu! Altında fırın, pastane, pizzacı olan binalara şok uyarı!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran depremlerin ardından uzmanlardan peş peşe gelen uyarıları bir yenisi eklendi. Prof. Dr Ahmet Ercan, altında fırın, pastane ve pizzacı bulunan binalara çok önemli uyarıda bulundu.

Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Hatay'daki depremlerin ardından konuştu. Deprem bölgesinde artçı depremler ne zaman bitecek! Deprem bilimci Ahmet Ercan uyardı: Torun depremler meydana gelecek!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Ercan Akikol Haberi

Ercan Akikol


Kasım 2012 yılında kurulan Özkanca Yapı, bu yılın başında Garden Hill Bahçelievler projesine başlamıştı. Projenin inşaat çalışmaları devam ederken, Özkanca Yapı kentsel dönüşüm için Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. adıyla ikinci şirketini kurdu. 


1 milyon TL sermaye ile bugün kurulan Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi'nin yönetim kurulunda Asım Karaer, Memet Karaer, Özcan Özkanca, Hakan Özkanca, Ercan Akikol.


Özkanca Yapı'nın yönetim kurulunda ise Esat Özkanca, Ferhat Özkanca, Memet Karaer, Asım Karaer ve Yalçın Abdik bulunuyor. 


Büyük Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi  5 milyon TL sermaye ile bugün Denizköşkler Mah. Doruk Sok. No:6 Avcılar - İstanbul adresinde kuruldu.


Bahçelievler'de 212 konutluk proje


212 adet daire ve 8 dükkandan oluşan Garden Gill Bahçelievler...