04 / 05 / 2024

Ercument Cafer Bayegan

Ercument Cafer Bayegan

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi, Ercument Cafer Bayegan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 29 ağustos tarihinde kuruldu

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Müteahhitler Birliği Başkanı Gürcafer açıkladı: Oturum izniyle ilgili mevzuatlarda eksiklikler var!

Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, oturum izni ile ilgili olarak mevzuatlarda eksiklikler bulunduğuna dikkat çekti.

Yabancıya gayrimenkul satışında ipin ucu kaçtı, düzenleme şart!

Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yapancılara gayrimenkul satışına ilişkin açıklama yaptı. Bu kapsamda Gürcafer, emlak satarken ipin ucunun kaçtığını ve düzenleme yapılması gerektiğini belirtti.

Assiana Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Assiana Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Tezcan, Bülent Ekinci ve Ayşe Boztemir ortaklığında kuruldu.

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Önker tarafından kuruldu.

Uts Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uts Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Cafer Uğuş tarafından kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novasan Yapı Taahhüt Sanayi Kimya Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Cafer Gündoğdu tarafından kuruldu.

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esne Yapı İnşaat Otomotiv Tarım Gıda Turizm Bilişim Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Cafer Düzgünoğlu tarafından kuruldu.

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bystatıc İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ercument Cafet Bayegan tarafından kuruldu.

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karaman tarafından kuruldu.

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Ercument Cafer Bayegan Haberi

Ercument Cafer Bayegan

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi, Ercument Cafer Bayegan tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 29 ağustos'ta kuruldu. Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi Şube Temsilcisi Ercument Cafer Bayegan olarak belirlendi. 


Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul,siteler,plazalar, villa,tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman almak,satmak,inşaasını yapmakkiralamak,kiraya vermek,bahçe ve tarla üzerinden parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek, gayrimenkuller üzerine intifa,kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Caddesi Şubesi adres: Kadıköy, Bağdat Caddesi,...