06 / 05 / 2024

erdal arıkan kentsel dönüşüm

erdal arıkan kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; “Biz rant değil, hizmet odaklı çalışıyoruz. En büyük gayemiz de hak sahiplerini mağdur etmeden projeyi nihai sonuca ulaştırmaktır.” dedi.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında, hak sahipleri kamulaştırma kararına tepki gösterdi. 

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

erdal arıkan kentsel dönüşüm Haberi

erdal arıkan kentsel dönüşüm

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yaptı. Bingöl Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin önceki yönetim tarafından 5 etap şeklinde ihale edildiğini söyleyen Başkan Arıkan, var olan bir takım eksiklikleri gidermek ve projenin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesini sağlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

15 hektarlık alanda hayata geçirilecek projeye ilişkin tüm alternatifleri değerlendirdiklerini söyleyen Başkan Arıkan, şöyle konuştu: “Proje için gerekli mali kaynağın sağlanması ve sorunsuz bir şekilde start verilmesi için tüm kapıları zorluyoruz. Bu anlamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Bakanlığımızdan olumlu tepkiler alıyoruz, bu görüşmelerin mahiyeti ve projeye dair detayları önümüzdeki süreçte açıklayacağız. Herkes şundan emin olsun ki bu proje sorunsuz bir şekilde hayata geçirilecek...