30 / 04 / 2024

Erdal Bahçıvan nükleer santral

Erdal Bahçıvan nükleer santral

Enerji sektörünün önde gelen oyuncuları CNR Enerji İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı'nda bir araya geldi. İSO Başkanı Bahçıvan, "İlk nükleer santral 7-8 milyar dolarlık yatırım doğuracaktır" dedi

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Tapusuz fabrika model olabilir mi?

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’ın, “Fabrika tapusu sanayicinin ahlakını bozuyor. Sanayicinin tapusu olmasın, fabrika binaları 49 yıllığına tahsis edilsin” önerisini bazı sanayiciler desteklerken, bazıları da farklı çözümler önerilerinde bulundu…

Erdal Bahçıvan: İstanbul’da satılık 1 milyon konut var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada, "İstanbul gibi dünya markası gibi bir şehirde 1 milyon küsür elde kalmış, satılmak için bekleyen konutumuz var, bu ayıp bize yeter" dedi.

Erdal Bahçıvan: Sanayi depreme hazır değil!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, depreme hiç kimsenin hazır olmadığını, sanayinin de bunlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

Erdal Bahçıvan'dan tapusuz sanayi modeli önerisi!

İSO kapsamında İstanbullu Sanayiciler, Gaziantep’te bölge sanayicileri ile bir araya geldi. İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, “İstanbul'un gayrimenkul fiyatı arttıkça İstanbul sanayiden uzaklaşıyor” dedi…

Erdal Bahçıvan'dan faiz eleştirisi!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada "Dövizin mutlaka dengeye oturması çok önemliydi, şu anda bu konuda pozitif gelişmeler var. Alınan tedbirler piyasalarda canlanma oluşturdu." diye konuştu.

Erdal Bahçıvan: Sanayi tesisleri taşınmamalı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi'nin aylık olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, “Sanayicinin sorunları çözülmeli ki, nitelikli üretime ağırlık versin” dedi.

Arazi ve fabrika teşviği ailenin 'sat' baskısını önler!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan: "Son dönemlerde elde ettiğimiz en önemli kazanımlardan biri inşaattan üretim ekonomisine dönüşe dair söylemler. Yeni teşviklerin tamamen sanayiye veriliyor olması, gençlerin, yeni kuşakların bu alandan uzaklaşmasını önleyecek bir yeni dönemin habercisi..." dedi.

Yatırım için tüm bankalar faiz oranlarını düşürmeli!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, sürdürülebilir büyüme için özel sektörün yatırım finansmanına uygun maliyetle erişebilmesi gerektiğini belirterek, tüm bankaların piyasa dengelerini gözeten bir hassasiyetle faiz oranlarını düşürmelerini beklediklerini söyledi.

Kale Grubu'nun acı günü: Mecit Bahçıvan vefat etti!

Kale Grubu Kurucusu ve Onursal başkanı rahmetli Dr. İbrahim Bodur'un yakın dostu Mecit Bahçıvan hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Erdal Bahçıvan: Üretim ekonomisi için finansman sorunu çözülmeli!

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yeniden üretim ekonomisine dönüş arzusunun fiiliyata geçmesi açısından sanayicimizin finansman sorunu çözümlenmeli” dedi.

Erdal Bahçıvan: Akkuyu 8 milyarlık yatırım sağlayacak!

Türkiye'nin enerji ve teknoloji sektöründe en büyük platformu olmaya aday CNR Energy İstanbul Fuar ve Konferansı açıldı. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan (sağda) sektör temsilcileriyle CNR Energy İstanbul Fuarı'nın kurdelasını kesti.

Erdal Bahçıvan nükleer santral Haberi

Erdal Bahçıvan nükleer santral

Enerji sektörünün önde gelen oyuncuları CNR Enerji İstanbul-Enerji ve Çevre Teknolojileri Fuar ve Konferansı'nda bir araya geldi. CNR EXPO Yeşilköy'de başlayan konferansın açılış konuşmasını İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan yaptı. Türkiye'de cari açığın büyük oranda enerji ithalatıyla ilgili olduğuna dikkat çeken Bahçıvan, "Akkuyu'da 20 milyar dolarlık maliyetle kurulacak ilk nükleer santral, hükümetimizin hesaplarına göre inşaat başta olmak üzere birçok sektöre 7-8 milyar dolarlık yatırım gelmesine neden olacak" dedi. Bahçıvan, tüm bu imkânlardan yararlanarak yerli sanayinin gelişmesi ve enerjide özellikle doğalgazdaki dışa bağımlılığın azalması için sektörün tüm bileşenlerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Can Paker de 19-21 Mart arasında gerçekleşecek konferanslarda 122 sektör temsilcisinin 120'den fazla oturuma katılacağını söyledi. Ak Enerji,...