09 / 05 / 2024

Erdal Keskin

Erdal Keskin

Filinta Turizm Otelcilik İnşaat Gıda İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Keskin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi açıldı!

Çelik İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Erdal 1 Şubesi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Doç. Dr. İnan Keskin'den Düzce depremi açıklaması!

Merkez üssü Düzce olan 5 büyüklüğündeki depremden sonra açıklama yapan Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnan Keskin "Zemin koşuluna uygun yapı inşa edilmeli" dedi.

Atk Keskin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Keskin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Keskin tarafından kuruldu.

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kırıkkale Keskin Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

Kırıkkale Keskin için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kırıkkale ili Keskin ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdal Karagül kimdir?

Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Erdal Karagül kimdir? Erdal Karagül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erdal Karagül'ün biyografisi...

Erdal Keskin Haberi

Erdal Keskin

Filinta Turizm Otelcilik İnşaat Gıda İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Keskin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Filinta Turizm Otelcilik İnşaat Gıda İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır 1-      Her türlü restoran, cafe, lokanta,bar,disko,gece kulübü,gazino gibi gıda ve içki satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar 2-      Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri,terminal  istasyonu, plaj, pastane, lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama,dinlenme, gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistlik tesisler,yüzme havuzu, hamam,sauna,turistik alanlar,otoparklar,su sporları,kış sporları,doğa sporları,dağ turizmi,kaplıca turizmi,açık ve kapalı spor salonları,gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceler rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki...