09 / 05 / 2024

Erdal Kırtaş

Erdal Kırtaş

Seçimler nedeniyle tüm Türkiye'de durgunlaşan emlak piyasası, yeni gayrimenkul projeleri ve yerel seçimlerin ardından yeniden hareketlenmeye başladı. Erdal Kırtaş ' Emlak piyasası yeniden hareketleniyor' dedi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

Türk Müteahhitlerin 2024 hedefi 50 milyar dolar için 'Kalkınma Yolu Projesi' büyük önem taşıyor...

Basra Körfezi'nden Türkiye'ye kara ve demir yolu ağıyla ulaşacak Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan TMB Başkanı Erdal Eren, söz konusu projenin Türk müteahhitler için büyük önem taşıdığını belirtti.

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekotek Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Erdoğru tarafından kuruldu.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

KKM'den çıkışlar Türkiye ekonomisini tehdit ediyor! Dolarda kıyamet kopacak!

Ekonomist Erdal Özel, Kur Korumalı Mevduat (KKM) sisteminden çıkışların hızlanması durumunda doların 100 TL'ye çıkabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Türk müteahhitlik şirketleri, Suudi Arabistan'daki 3 trilyon dolarlık projeler için umudunu koruyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk firmalarının Suudi Arabistan'da gerçekleştireceği potansiyel iş projeleri hakkında umutlu açıklamalarda bulundu. Eren, Suudi Arabistan'ın 3 trilyon dolarlık projelerine katılmak istediklerini vurguladı.

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Erdal Kırtaş Haberi

Erdal Kırtaş

Türkiye'nin son yılların en zor ve çalkantılı yerel seçimini yaşadığını ve seçim öncesi yatırımcı ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere tüm piyasalarda şimdilik durgunluk yaşandığını belirten İzmir Ticaret Odası Emlak Komite Başkanı ve RE/MAX Tepekule Genel Müdürü Erdal Kırtaş, seçim sonrası yaşanan ılıman açıklamalar ile bu durgunluğun Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar ertelendiğin belirtti. 


EMLAK ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMANDAYIZ 


İzmir'de son bir yıla bakıldığında daha önceki yıllara göre daralma ve emlak alım, satımında azalma görüldüğünü belirten Kırtaş, "Bu nedenle yılın bu çeyreğinde emlak almak ve yatırım yapmak için doğru bir dönem. Orta ve uzun vadede borçlanarak emlak almak isteyenlerin, böyle dönemlerde genellikle satın alma kararlarını piyasalar normale dönene kadar erteleme eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz. Ancak emlak almak için doğru zamandayız. Doların lira...