08 / 05 / 2024

erden timur sektör açıklamaları

erden timur sektör açıklamaları

Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, “Sürdürülebilir başarı ve daha iyi bir kentsel gelecek için sektörün ortak hareket ederek, yabancı yatırımcıya İstanbul’da nasıl bilinçli yatırım yapacağı anlatılmalı” dedi.

Erden Timur yeni şirket kurdu! Nef'in yatırımları tam gaz! 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. İşte Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!

Türkiye’deki arsaların ortalama bedellerinin son 2 senede iki katına çıktığını vurgulayan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa projesine ilişkin bilgi verdi. Şirketin yeni yatırımlarını da anlatan Timur, sektörü değerlendirdi.

2021'de gayrimenkul sektörü yeniden şekillenecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçen yıl 1 milyar 52 milyon TL ciro elde ettiklerini, bunun 244 milyon TL'lik kısmını Nef Online üzerinden gerçekleştirdiklerini dile getirerek, 2021 yatırımlarını ve sektör beklentilerini anlattı.

Konut sektörü 2021'nin ikinci yarısında iyileşecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Timur, "2021 yılının özellikle ikinci yarıdan itibaren iyi geçeceği kanaatindeyim. Biz konut üreticileri de taahhüt şirketleri ve ihracatçı şirketlerimiz gibi hikaye yazmak zorundayız" dedi.

Erden Timur'un hikayesi!

Forbes Dergisi yazarlarından Handan Bayındır, Erden Timur'un inşaat sektöründeki hikayesini anlattı. İşte Handan Bayındır'ın yazısı... 

Erden Timur'dan döviz isyanı!

Nef'in patronu Erden Timur'un çalışanlarına hitaben yaptığı bir konuşma sosyal medyada gündeme geldi. Erden Timur, 45 saniyelik videoda şirketinin çalışanlarına 'memleketinize sahip çıkın' çağrısında bulundu.

Gayrimenkul sektöründe yeni bir hikayeye ihtiyaç var!

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Nef, Bodrum'da 2 yeni projeye hazırlanıyor. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: Oyunun kurallarını değiştirmek istiyoruz!

Erden Timur, konut sektöründe teknoloji kullanımını artırmak ve yaşanan teknolojik gelişmeleri projelere dahil ederek sektörde oyunun kurallarını değiştirmek istediklerini söyledi.

Daikin, Erden Timur’u ağırladı!

Ürün ve hizmetlerinin kalitesiyle olduğu kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, Nef CEO’su Erden Timur’u ağırladı. 

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Erden Timur: İstanbul'da 26 proje inşa ettim!

Gayrimenkul sektörünün genç temsilcilerinden Nef İcra Kurulu Başkanı Timur, projelerinden ve yatırımlarından bahsetti. İstanbul'da 26 proje inşa ettiğini söyleyen Timur, hayatını anlattı.

Erden Timur: Nef, çalışanların şirketi!

Erden Timur, dağıtılabilir kârının yüzde 51’ini Nef Vakfı’na bağışlayarak değerlendiriyor. Kendi deyimiyle 'önemli bir davası' var.

Erden Timur: Yatırımlarda cesur olmalıyız!

NEF İcra Kurulu Başkanı Timur “Memleketimiz için, dava için, inancımız için canımızı vermemizi tüm dünya gördü. İşte bu milletin kararlılığının üçte birini işimize, gücümüze verebilirsek ilerleriz. İşadamı yatırımda cesur olmalı” dedi.

erden timur sektör açıklamaları Haberi

erden timur sektör açıklamaları

Bu yıl dünya genelinden 300’den fazla, Türkiye’den de 61 firmayla rekor seviyede katılımla hayata geçen Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’ndan Türk firmalar iki günde 250 milyonluk satış ve rezervasyon gerçekleştirdi. Fuarın en pahalı projesi olarak dikkat çeken Nef New York’un 2016 yılında yapılacak lansman öncesinde bekleme listesi için 19 farklı ülkeden 200’e yakın bireysel yatırımcıdan talep toplayan Nef’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, 15 yıldır istikrarlı ilerleyişiyle ülke ekonomisine ve kentsel gelişim sürecine büyük destek veren gayrimenkul sektörünün bu başarıyı sürdürmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. 


“Dışarıya karşı güçbirliği yapmalıyız”

Türkiye’den yurtdışına çıkan birçok konut projesinin yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğüne değinen Timur, “4 senedir aralıksız katıldığımız Dubai Cityscape’de bine yakın proje arasında Türk projelerine ilgi çok yüksekti....