08 / 05 / 2024

erden timur yatırımlar

erden timur yatırımlar

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur ile yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

Erden Timur: Yatırımlarda cesur olmalıyız!

NEF İcra Kurulu Başkanı Timur “Memleketimiz için, dava için, inancımız için canımızı vermemizi tüm dünya gördü. İşte bu milletin kararlılığının üçte birini işimize, gücümüze verebilirsek ilerleriz. İşadamı yatırımda cesur olmalı” dedi.

Erden Timur: Yatırımcılık dertlenmekten gelir!

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapanışında konuşma yapan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hissi yaklaşımların yaratıcılıktaki önemini vurguladı. Timur, milyon dolarlık şirketlerin birçoğunun başkasının derdine dertlenerek başarıyı yakaladıklarını söyledi.

Anadolu'daki otel yatırımları daha da artacak!

2023'te 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir hedefine hızla koşan Türkiye'de otel yatırımları da hız kesmiyor. TUROB Başkanı Timur Bayındır, 2023'e kadar Anadolu'da otel yatırımlarının artacağını söyledi.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

erden timur yatırımlar Haberi

erden timur yatırımlar

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi ve Timur Arsa ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Erden Timur, Nuh Hakan Oflazer, Meryem Sövüt ve Musa Timur tarafından kuruldu. 

Erden Timur kimdir? 

39 yaşındaki Erden Timur, 2010’da İstanbul’a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleri ile sektöre birçok ilki kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin’de doğdu. Orta öğrenimini Tarsus Amerikan Koleji’nde bitiren Timur, 2005 senesinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Sonrasında ise London School of Economics’te ekonomi eğitimi alan Timur, 2010 yılında kurduğu Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. ile iş hayatına atıldı.

Nef markalı konut sektöründe geçen yılı ciro,...