27 / 04 / 2024

Erdoğan Bektaş projeleri

Erdoğan Bektaş projeleri

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde TOKİ sosyal konut projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan mühürlenen The BO Viera projesini inceledi!

Tatil için Marmaris’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mühürlenen Besa A.Ş’ye ait projeleri inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş Rize'nin projelerini inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, beraberindeki yetkililer ile birlikte Hemşin ilçesi ve Gito Yaylası’nda bir dizi incelemelerde bulundu.

Erdoğan Bektaş'tan Gediz Nehri çözümü!

Gediz Havzasındaki kirlilik hakkında konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, “Kirlilik Türkiye’de Gediz tek değil, başka havzalar da var, ama biz Gediz’den sorumluyuz. Biz geldiğimiz günden bu tarafa bir yol haritası koyduk önümüze..." dedi.

Erdoğan Bektaş: Manisa'nın imar sorunu çözülmeli!

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, "Neredeyse seçimin üzerinden 1,5 yıl geçti. Gelecek seçime de 3,5 yıl gibi bir süre kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Geçen zamanın faturası ağır olur. Bunun için imar konusuna bir an önce el atmalıyız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mega projelere damga vurdu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çin ziyaretine Türkiye'nin mega projeleri damga vurdu. Başta Kanalİstanbul olmak üzere çok sayıda projeye Çinli firmalar, küresel rakiplerinin yarı fiyatına teklif sundu

Erdoğan Bektaş projeleri Haberi

Erdoğan Bektaş projeleri

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bektaş'a, hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.



Bektaş ve Akçura'yı; Muzaffer Şaşmaz, okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı. Okulun çeşitli bölümlerini dolaşan Bektaş, lisenin Manisa'ya yakışan bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura ise okulu yaptırarak şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Akçura, okulun çok başarılı öğrenciler yetiştirdiğini de sözlerine ekledi. 



Posta...