16 / 05 / 2024

Erdoğan Demirören biyohrafi

Erdoğan Demirören biyohrafi

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören kimdir? Demirören Şirketler Gurubunun hangi sekötürlerde hizmet veriyor? Holdingin, sektörel olarak belli başlı firmaları hangileridir? İşte Erdoğan Demirören...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Zamlı maaşlar belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdesi verilen pratisyen hekimlere 2 bin 500 lira, uzman hekimler ve diş hekimlerine 5 bin lira ek gösterge zammı öngören teklif Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O borçlar erteleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu karar ile Antalya, Muğla, Adana, Mersin ve Osmaniye'de meydana gelen orman yangınları sebebiyle zarar gören tüketicilerin elektrik fatura tahsilatları 3 ay süreyle ertelendi.

Stark Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stark Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Demirören, Bilgin Erdoğan Demirören tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı süren Levent Camisi'ni inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Levent Camisi'nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Kasım'da çıkan yangın sonucu büyük zarar gören tarihi Vaniköy Camisi'nde incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki sahra hastanelerini inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da yapımı süren sahra hastanelerini ve Başakşehir İkitelli Şehir Hastanelerini havadan inceledi.

Erdoğan Demirören biyohrafi Haberi

Erdoğan Demirören biyohrafi

Erdoğan Demirören kimdir?

Erdoğan Demirören, 28 Ağustos 1938 Bursa İnegöl doğumlu. Saint Benoit Lisesi orta bölümünden mezunu olan Erdoğan Demirören bugün Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı.


Erdoğan Demirören, Sirkeci’de Oto Yedek Parça İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyet gösteren Kolaylık Oto Müessesi’nin kurucusu Babası Şükrü Demirören`in 1957 yılında vefatı sonucu, genç yaşta aile işlerini devraldı. 


Erdoğan Demirören’in halen Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye’nin en büyük grupları arasında bulunuyor. 


Ayrıca piston üretimi de yapan grup, Özel Ata Lisesi’nin de sahibidir. 


Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü’nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır.


Demirören Holding şirketleri:

LPG Gurubu: Milangaz LPG Dağıtım Tic. ve San AŞ., Milangaz AŞ., Likidgaz A.Ş., Mutfakgaz A.Ş., Güneşgaz A.Ş:...