29 / 04 / 2024

Erdoğan Elmas mimarlık

Erdoğan Elmas mimarlık

Mimar Erdoğan Elmas kimdir? Mimar Erdoğan Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Erdoğan Elmas, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Erdoğan Elmas ve projeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli çıkışı: Seyyanen zam yok, bize destek olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren kabine toplantısından sonra emekliye seyyanen zam yok dedi. Sosyal medyada emeklilerden tepki gecikmedi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Fikret İnan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a açık mektup!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açık mektup yazdı. İşte Fikret İnan'ın yazdığı o mektup...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan balıkçılara 60.000 TL'lik müjde!

Türkiye'nin 7. dönem toplu sözleşme süreci sona ererken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balıkçılara önemli bir destek müjdesi verdi. Balıkçı sektörüne sağlanacak ödeme ile ilgili olarak Erdoğan, "Yarın itibariyle hesaplara yatırılacak" ifadesiyle açıklama yaptı.

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışan Yapı Mimarlık Otomotiv Tekstil Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dincer Barışan ve Dündar Barışan ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 2023’te köprü ve otoyol ücretlerine zam var mı?

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otoyol ve köprü hizmetlerinin fiyatlarında yıl boyu herhangi bir artışa gidilmeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük TOKİ projesini açıkladı! 81 ilde tam 250 bin sosyal konut yapılacak! Evsiz kimse kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. İşte son dakika gelişmeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Kule Tamamlama Töreni'nden sonra, projenin teknik detaylarının bulunduğu bir tabloyu sosyal medya üzerinden paylaştı...

Erdoğan Elmas mimarlık Haberi

Erdoğan Elmas mimarlık

Erdoğan Elmas kimdir?

Erdoğan Elmas, 1938'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1962'de İTÜ Mimarlık Fakültesi'ni bitirdi.


Turgut Cansever bürosunda mimar, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehircilik Kürsüsü'nde asistan, İstanbul B. İmar Planlama Müdürlüğünde plancı, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı'nda mimar olarak çalıştı.


1968 yılında kendi bürosunu kurdu. 1970-82 yılları arasında kişisel uygulamaları yanında, Zafer Gülçur'la ikili ve Zafer Gülçur, Ertur Yener'le üçlü ortaklık halinde yoğun bir mesleki kontrollük faaliyeti yürüttü.

Mesleki çalışmalarını 1982-2005 YEG Mimarlık Müşavirlik Ticaret Ltd. Şti.'de ve bunun yanı sıra 1992-2005 Zafer Gülçur'la Elmas-Gülçur Mimarlık ve Şehircilik Ltd. Şti.'de sürdürdü. 2005 yılından kendi başına, YEG ile ve Akyürek Elmas Mimarlık Ltd. Şti. ile çalışmaya devam etmektedir.

1996 Ulusal Mimarlık Ödülü'nü “Urfa Toplu Konut Projesi" ile kazanmış olup, katıldığı proje yarışmalarında 16'sı...