27 / 07 / 2024

erdoğan inşaat

erdoğan inşaat

Fiyatların 179 bin TL'den başladığı Trend Park projesi İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

Trendpark Evleri'nde 179 bin TL! Teslimlere kadar vadelendirme!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Trend Park'ta fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan deprem konutları açıklaması: Yakında teslimlere başlıyoruz!

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan inşası tamamlanan deprem konutlarının yakın zamanda teslim edileceğini söyledi.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

erdoğan inşaat Haberi

erdoğan inşaat

Başkan Yapı İnşaat ve Erdoğanlar İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Trend Park, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yükseliyor.


Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Trend Park Esenyurt'ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Trend Park Konutları'nda daire teslimlerinin 2014 yılının Mart ayında yapılması öngörülüyor.



V şeklinde tasarlanan Esenyurt Trend Park'ta; 1+1 daireler 70 metrekare ile 90 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare ile 122 metrekare, 3+1 daireler ise 155 metrekare alanlara sahip.


Toplamda 140 adet konuttan oluşan Trend Park Evleri'nin inşaat alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi.


Trendpark Esenyurt'ta; 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den, 2+1 dairelerin fiyatları 233 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları 349 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 0212 853 5 888

Web Adresi: www.projetrendpark.com

Merve...