29 / 04 / 2024

erdoğan raylı sistem açıklaması

erdoğan raylı sistem açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "Üç katlı İstanbul Tüneli'ni önümüzdeki dönem inşallah ihalesini yaparak hayata geçireceğiz. Bugüne kadar İstanbul'a 19 kilometre tünel, 233 kilometre raylı sistemi biz inşa ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın hizmete alınacağını açıkladı.

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Raylı sistem uzunluğumuzu yüzde 50 artıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Hızlı tren hatlarımızı önümüzdeki 5 yıllık dönemde yaklaşık 5 bin 600 kilometreye taşıyacak, şehir içi raylı sistem uzunluğumuzu ise yüzde 50 civarında artıracağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üç Katlı İstanbul Tüneli'ni hayata geçireceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "Üç katlı İstanbul Tüneli'ni önümüzdeki dönem inşallah ihalesini yaparak hayata geçireceğiz. Bugüne kadar İstanbul'a 19 kilometre tünel, 233 kilometre raylı sistemi biz inşa ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havalimanı metrosu açıklaması!

İstanbul Havalimanı metrosu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece Havaist değil, oraya raylı sistemleri getireceğiz. Hafif metroyu havalimanına kadar planladık. Seçim sonrası bu adımı kararlılıkla atacağız. Havalimanı en büyük rahatlığı hafif metro ile alacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Uşak'a raylı sistem müjdesi!

Hızlı trenle ülkenin dört bir yanına gidilebileceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uşak'ta şehir içi raylı sisteme ihtiyaç duyulduğunu, mevcut hattın bu şekilde değerlendirilmesiyle ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Trabzon'u raylı sistemle tanıştırıyoruz!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada, "İnşallah Trabzon'u raylı sistemle tanıştırıyoruz. Trabzon-Erzincan arasında hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzon'u da hızlı tren ağına ekleyeceğiz" dedi.

Eskişehir'e ulusal raylı sistem müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de düzenlenen mitingte konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Anadolu Üniversitesi bünyesinde ulusal raylı sistem araştırma ve test merkezi kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

İstanbul'a 233 kilometre raylı sistem kazandırdık!

AK Parti'nin Gaziosmanpaşa mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu güne kadar İstanbul'da 19 kilometre tünel,  bu hafta açtığımız Gebze-Halkalı hattıyla birlikte 233 kilometre raylı sistem kazandırdık. Hedefimiz şehrimizi 190 kilometrelik tünel'' dedi.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi oylamaya çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür, Yenidoğan ve Fabrikalar mahallelerine 3. Etap Raylı Sistem Projesini anlattı.

erdoğan raylı sistem açıklaması Haberi

erdoğan raylı sistem açıklaması

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen İstanbul'un Fethinin 566. Yılı Kutlamaları ve İftar Programı'ndaki konuşmasında, hayata geçirdikleri hizmetlerle yatırımlarla İstanbul'un çehresini değiştirdiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü İstanbulluların hizmetine sunduklarını dile getiren Erdoğan, konuşmasına şu şekilde devam etti;

"İstanbul'un Ankara, Eskişehir, Konya, Bilecik, Kocaeli ve Sakarya ile olan bağlantılarını Yüksek Hızlı Tren ile sağladık. Dünyanın en büyüklerinden olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk etabını hizmete açtık. İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3,5 saate düşürecek otoyolu etap etap hizmete açıyoruz, bu yıl sonuna kadar da inşallah İstanbul-İzmir otoyolunu tamamlayacağız. Üç katlı İstanbul Tüneli'ni önümüzdeki dönem inşallah ihalesini yaparak hayata geçireceğiz. Bugüne kadar İstanbul'a 19 kilometre tünel, 233 kilometre raylı sistemi biz inşa ettik. Hedefimiz, şehrimizi 190...