29 / 07 / 2024

Erdoğan samsun proje açılışları

Erdoğan samsun proje açılışları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin önemli bir yol ayrımında bulunduğunu belirterek, "Önümüzdeki seçimlerde sadece yeni bir meclis, yeni bir hükümet belirlenmeyecek. Onlarla birlikte Türkiye’nin gelecekteki istikameti belirlenecek'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

İstanbul Finans Merkezi açıldı! Erdoğan: İFM yabancı sermaye açısından cazibe merkezi olacak

İstanbul Ataşehir’de inşa edilen İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu proje ile birkaç yıl içerisinde İstanbul’un dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut projelerinde yeni aşamayı katıldığı programda duyurdu. Başkan Erdoğan, "İkinci el konutlara ilişkin destek olmak için ayrı bir proje yapılacak" dedi.

Tüm gözler TOKİ konutlarında! İşte Erdoğan tarafından açıklanacak dev konut projesinin ayrıntıları

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün açıklanacak. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasının amaçlandığı proje ile  artan konut fiyatlarının ve kiraların da önüne geçmesi bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "KKTC Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili adımın proje çalışmaları bitti ve inşasına da inşallah yakında başlıyoruz." dedi. Erdoğan KKTC'ye millet bahçesi müjdesi de verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'la ilgili bir adım atmamız şart!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul projesinin Türkiye için önemini anlattı. Proje kapsamında yapılacaklara ilişkin detaylı bilgiler paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul'un, İstanbul Boğazı'ndan 13 kat daha güvenli olduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili önemli bir paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak bilinene Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul proje ve inşa süreciyle ilgili hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. İnşallah yakında bununla ilgili ihaleye de çıkılacaktır." dedi...

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelere yeni proje talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içinde bir araya geldiği AK Partili belediye başkanlarından işçileri sendikalarına göre ayırmamalarını ve kucaklayıcı olmalarını talep etti: Erdoğan, “Borçlarınız varsa bitirin ve yeni projeler üretin” diye konuştu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AKM'yi 2020'de bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atatürk Kültür Merkezi'ni Türkiye'nin en büyük opera binası olarak inşa ediyoruz. Hakikaten modern, dünyadaki opera binalarıyla yarışacak bir proje olarak görüyoruz. Çok uzun da sürmeyecek, herhalde 2020 gibi orayı bitireceğiz, belki 2021'e sarkabilir" dedi...

Erdoğan samsun proje açılışları Haberi

Erdoğan samsun proje açılışları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yeni Türkiye yolunda mı yürüyeceğiz, yoksa eski Türkiye yolunda mı kalacağız? 7 Haziran’da işte hep birlikte buna karar vereceğiz" dedi. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Samsun’un ilçeleri, mahalleleri ve köylerindeki tüm vatandaşlara selamlarını ileterek, 10 Ağustos 2014 tarihindeki cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 66’lık oy oranıyla şahsına verilen destek için şükranlarını sundu.


Samsunluların itimadına, güvenine, teveccühüne layık olacağını ve “insanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir” anlayışıyla çalışacağını kaydeden Erdoğan, “Biz, efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik” ifadesini kullandı.


Erdoğan, Samsun’a bugün burada toplam yatırım bedeli 471 trilyon olan 42 ayrı eserin resmi açılışını yapmak için geldiğini anımsatarak, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 33 trilyon liralık yatırım bedeli olan 15 ayrı eğitim tesisinin, Gençlik ve Spor Bakanlığının...