09 / 05 / 2024

Erdoğan Yıldırımdan Gayrimenkul sektörü açıklaması

Erdoğan Yıldırımdan Gayrimenkul sektörü açıklaması

ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan bir sektör. Eğer faizler düşerse gayrimenkul parlar, bu da tüm sektörlerde büyümeyi sağlar" dedi projeler üretmeye çalışıyoruz.

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Trabzon'da 4 yıldır beklenen Raylı Sistem Projesi’nde ilk adım atıldı! 

Trabzonluların 4 yıldır beklediği Raylı Sistem Projesi'nde yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan kararda yer alan detaylara göre, bu projeyi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Konuta yatırımdan önce ihtiyaçlar belirlenmeli!

Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, "kişisel ihtiyaçlara yanıt verebilecek konut projelerine odaklanılmalı" dedi.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldırım tarafından kuruldu.

Erdoğan Yıldırımdan Gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Erdoğan Yıldırımdan Gayrimenkul sektörü açıklaması

35 senedir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yıldırım İnşaat'ın sahibi ve ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım Kentin İşadamları'na konuk oldu. Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan, sürükleyici, lokomotif bir sektör" dedi. Yıldırım, bu sektördeki büyümenin diğer sektörlere de olumlu yansıyacağını dile getirdi. 

¦ Sizi tanıyabilirmiyiz? 

1969 yılında Kars'ta doğdum. Lisans eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladım. Şu anda doktora eğitimime devam ediyorum. KarsArdahan-Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanlığı, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği, Ankara Kalkınma Ajansı Kurul üyeliği, Ankara Kent Konseyi üyeliği ve Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yürütüyorum. 

¦ Şirketinizin faaliyet alanları nedir? 

Babam Cemil Yıldırım tarafından kurulan şirketlerimizde inşaat sektörünün yanı sıra akaryakıt ve gayrimenkul yatırım ortaklığımız bulunuyor. Ankara'nın çeşitli bölgelerinde çok sayıda konut ve...