01 / 05 / 2024

Erdoğan Yılmaz

Erdoğan Yılmaz

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy'de kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilerin beklediği müjde geldi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı, terörle mücadele ve İsrail-Filistin gerilimi gibi ana gündem maddelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Erdoğan'dan çiftçilere müjde! O ürünlerde indirime gidildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yılın son kabine toplantısını yaptı. Toplantıdan sonra açıklamalarda bulunan Erdoğan, Müjdeli haberleri peşi sıra açıkladı. Erdoğan yaptığı açıklamada: Gübre türlerinde yüzde 13'e varan, karma yemde de yüzde 5'e varan indirim yapılacaktır.'' dedi.

Erdoğan’dan öğrenciye müjde! Aylık 1.800 TL oldu!

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilerin beslenme ücretlerinin arttırıldığını belirtti. Peki, yüksek öğrenim yurtlarında kalan öğrencilerin beslenme ücretleri ne kadar oldu? KYK beslenme yardımı ne kadar oldu?

Erdoğan'dan dikkat çeken dolar ve enflasyon yorumu! Tarih vererek rakamı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın önceki gün açıkladığı yılsonu enflasyon beklentisi rakamlarını değerlendirdi. Erdoğan, yüksek enflasyonun Mayıs'tan itibaren düşmesini beklediklerini ifade etti. Erdoğan döviz kuruyla ilgili de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Pct Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Pct Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedel iel Erdoğan Yılmaz ve Yavuz Mutlu ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüksek faize karşıyım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisinde DEİK Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu. Toplantıda konuşan Erdoğan, faiz indirimi çağrısında bulundu.

Recep Tayyip Erdoğan: Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmemeliyiz!

Faizin yatırım ve istihdamı olumsuz etkilediğine işaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yüksek faize yatırımcımızı ezdirmememiz lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 9 ayda 1,2 milyon konut satıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yılın ilk 9 aylık döneminde ise konut satışlarımız 1,2 milyon adete ulaştı" dedi ve "Konut satışlarımız 3. çeyrekte 2. çeyreğe göre iki katına çıkarak yaklaşık 537 bin oldu" açıklamasında bulundu.

Erdoğan Yılmaz Haberi

Erdoğan Yılmaz

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...