10 / 05 / 2024

ereğli kampüs imar planı

ereğli kampüs imar planı

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

Zonguldak Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ereğli kampüs imar planı Haberi

ereğli kampüs imar planı

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı.

Eregli Demokrat Medya’da yer alan habere göre;  Ereğli’nin gündemden düşmeyen Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesini içeren Belediye Meclisi kararı oy çokluğu ile onaylandı. Başkan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, toplantıda Meclis Üyelerine hitaben yaptığı açıklamada, kampüs projesinin İstanbul Teknik Üniversitesi  aracılığıyla çizilmekte olduğunu vurgulayarak, “Bugün çok mutluyum, Sizler şimdi Ereğli tarihine not düşecek bir konuya imza atıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Ereğli Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık Başkanlığı’nda Atatürk Kültür Merkezi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, Eski Devlet Hastanesi bölgesine üniversite kampüsü yapılması konusunda yeni bir aşama olan imar düzenlemelerini içeren...