06 / 05 / 2024

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nin yüzde 47’si tahsis edildi!

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Yö­netim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Çivici, Ereğli OSB'de- ki 56 parselden 47’sinin yatırımcılara tahsis edildiğini be­lirtti. 47 parselin 21’inde üretim yapılıyor...

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Ereğli OSB'de fabrika sayısı artacak!

Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısının artması hedefleniyor. Belediye, istihdama katkı sağlamak istiyor.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Konya Ereğli OSB'ye yeni yatırım!

Konya Ereğli'de istihdam açığının kapatılması için yoğun bir mücadele ortaya koyan Ereğli Belediye tarafından yeni kurulan 2. Organize Sanayinde bir firmaya 13 bin metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ereğli Demir Çelik-Borsan davası reddedildi!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik-Bor-San Isı Sistemleri Üretim ve Pazarlama davası reddedildi.

Ereğli Demir Çelik kamuoyu duyurusu yaptı!

Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş. kamuoyu duyurusu yaptı.

Konya Organize Sanayi bölgesindeki firma sayısı 10 yılda 2.3 kat arttı!

Başkan Kütükçü Konya Organize Sanayi Bölgesindeki firma sayısının son 10 yılda 2.3 kat artarak 473'e yükseldiğini, 4. Kısım genişleme alanında tahsis edilen 105 sanayi parselinin de üretime geçmesiyle bu rakamın 578'e ulaşacağını söyledi.

Erzincan Organize Sanayi Bölgesi'ne ilgi büyüyor!

Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) yatırımcıların ilgisi her geçen gün artıyor. Yaklaşık 3.1 milyon metrekarelik sanayi parseline sahip olan bölgemizde 59 müteşebbis yatırımını tamamlayarak, işletmelerini açtı.

İlk İlçe organize sanayi bölgesi!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Bursa-Eskişehir karayolunun 43'üncü kilometresi üzerinde kurulu. Üç büyük şehre ulaşımı kolaylıkla sağlanabiliyor. Bölge, Mudanya Limanı'na 76 km, Gemlik Limanı'na da 75 km mesafede bulunuyor.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımlar hızla devam ediyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde, 45 firma imar durumu alarak yapacakları yatırımın projelendirme çalışmalarına başlarken, 11 firma da yapı ruhsatı alarak yatırıma başladı. Son 1 yıl içerisinde 1.350.000 metrekare parselin tapusu verildi...

Bursa Ticaret Borsası deri organize sanayi bölgesinden yer istiyor!

BURSA Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Büyükşehir Belediyesine, Merkez Osmangazi İlçesi'nde kentsel dönüşümden gelecek 33 daire mezbahaların belediyelerde kalmasına karşı Deri Organize Sanayi Bölgesi'nden kendilerine istedi.

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi istihdamı artırma konusunda önemli adımlar atmayı sürdürüyor.

Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısını artırarak ilçede istihdama katkı sağlamak isteyen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yatırımcıları bölgeye çekmek için uğraş veriyor.


Ereğli’nin iş sorununun çözüme kavuşması gerektiğini belirten Başkan Özgüven; “Göreve geldiğimiz günden beri istihdamı artırmak için gayretli çalışmalar yapıyoruz. EOSB’ni (Ereğli Organize Sanayi Bölgesi) canlandırmak ve burada kurulacak yeni fabrikalarla istihdamı artırmak için yatırımcı firmalarla sürekli görüşüyoruz. Uzun çalışmalar sonucunda bisküvi, şekerleme, salça, kadayıf, temizlik malzemeleri, unlu mamuller, bitkisel yağ üretimi yapan fabrikaları ve süt paketleme tesislerini OSB’ye kazandıracağız. Gayret ve takip gerektiren bu çalışmalarımızda emeğini esirgemeyen EOSB yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız Erdinç Akça, Mahmut Özkoç ve İbrahim Söker’e teşekkür ediyorum. Bu fabrikalarla birlikte 2017 yılı sonunda...