30 / 04 / 2024

Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi

Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi

Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi Konya, Ereğli'de yer alan oto galerideki ticari üniteleri 4 milyon 969 bin 629 TL'den satıyor

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 7.7 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir 10. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir İli Bornova ilçesi Kazımdirik Mahallesi 3674 ada 4, 5 parsel, 3675 ada 5 parsel ve 3676 ada 4, 5 parsellerde yer alan arsayı 7 milyon 701 bin TL'ye satıyor...

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden 6.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22052 ada, 2 parselde yer alan 2 bin 127,49 metrekarelik arsa 6 milyon 382 bin 470 TL'ye satıyor...

İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Konak'ta 56.2 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 1507 ada, 54 parselde yer alan oksijen ve asit karbonik fabrikasını  56 milyon 232 bin TL'ye satıyor...

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden Melikgazi'de 20.7 milyon TL'ye satılık tarla!

Kayseri 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Esentepe Mahallesi, Kanlıyurt Mevkii, 10195 ada, 10 parseldeki tarlayı 20 milyon 671 bin 346 TL'ye satıyor...

Sulh hukuk mahkemesi avukatlık ücreti 2015!

Sulh hukuk mahkemeleri, Türkiye'de adli yargı kolunun içinde yer alan hukuk mahkemelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, burada görülen davalar için ne kadar avukatlık ücreti verilir? İşte sulh hukuk mahkemesi avukatlık ücreti 2015..

Konya Ereğli'de sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli ilçe Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ve karayolları işbirliğinde Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Bestekar Mustafa Seyran Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde takip ediyor.

Konya Ereğli Belediyesi’ne arazi devri yapıldı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Ereğli Belediyesi’ne TCDD'den arazi devri!

Konya’nın Ereğli Belediyesi ile TCDD Adana 6. Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne devredildi.

Konya Ereğli'deki taş evler aslına uygun restore edilecek!

Konya'nın Ereğli Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Taşevler için ortaklaşa başlattıkları röleve çalışmaları tamamlandı.

Ereğli'de meydan ve kampüs projeleri görücüye çıktı!

Ereğli kamuoyunda uzun süredir yakından takip edilen kent meydanı ve Üniversite Kampüs alanı projeleri için tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kdz.Ereğli’ye kent meydanı ve üniversite kampüsü yapılacak!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi’nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Ereğli Kent Meydanı'nın inşaatı 2016'da başlayacak!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı Projesi'nin 2016 yılında inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.Uysal, yaptığı açıklamada, Ereğli'nin vizyon çalışmalarından biri olan projede, sürecin hızlı ilerlediğini söyledi.

Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi Haberi

Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi


Ereğli Sulh Hukuk Mahkemesi Konya, Ereğli'de yer alan oto galeri olarak kullanılan ticari alanı satışa çıkardı. 83 işyerinden oluşan ticari ünitelerin değerleri 4 milyon 969 bin 629 TL olarak belirlendi. İhalesi 14 Ocak 2013'te Pazartesi günü açık arttırma suretiyle gerçekleştirilecek. 

İhale ilanını görüntülemek için