28 / 04 / 2024

ereğli Toros Mahallesi ulaşım sorunu

ereğli Toros Mahallesi ulaşım sorunu

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı. Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı.

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Ereğli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kargacı Mahallesi, 1790 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 568 bin 359 TL'ye satıyor...

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Mahallesi'ndeki tarihi yapıları restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

ereğli Toros Mahallesi ulaşım sorunu Haberi

ereğli Toros Mahallesi ulaşım sorunu


Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı. 

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ve mahalle sakinlerinin minibüs hattı olmadığı için şehir merkezine ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını belirtmeleri üzerine Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ile görüşerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını sağladı. 


TOKİ sakinlerinin ulaşımda yaşadığı en büyük sorunun Başkan Özgüven'in devreye girmesiyle çözüldüğünü söyleyen Mahalle Muhtarı Yusuf Nacak, Başkan Özgüven ve Kooperatif Başkanı Adnan Küınüş'e teşekkür etti. 

Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ise TOKİ'de yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve bu konuda kendilerine de bilgi verildiğini kaydederek, "Buradaki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Belediye Başkanımız Özkan Özgüven bey bizzat kendisi devreye girerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını istedi.



Haber...