05 / 05 / 2024

Eren Bülbül maçka evi

Eren Bülbül maçka evi

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

1935'te Maçka kışlasına bekleme yerleri yapılmış! İlk durak örneği Atikalipaşa!

1935 yılında Maçka Kışlasında Tramvay bekleyen vatandaşların sığınabilecekleri bir bekleme alanlarının yapılması kararlaştırılmış.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

BİM'de aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL! BİM 17 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 17 Ocak 2023 aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Katalogda aylık bebek bezi 189, 12'lı tuvalet kağıdı 45, 5 lt ABC yumuşatıcı 52 TL fiyatlarla satışa sunuldu.

TOKİ Trabzon Maçka 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Maçka projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Maçka 2022 sosyal konut projesi...

Maçka Kaymakamlığı'ndan büyük fırsat! 24 adet gayrimenkul satışı yapılıyor!

Maçka Kaymakamlığı'ndan 24 adet taşınmaz ihale usulü ile satışa sunulacak. Taşınmazlar Ardıçlıyayla, Barışlı, Coşandere, Hamsiköy, Kaynarca, Köprüyanı mahallelerinde yer alıyor. İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Eren Bülbül maçka evi Haberi

Eren Bülbül maçka evi


Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Trabzon Büyükşehir Belediyesi şehit Eren Bülbül'ün ailesine,  Yolgören Mahallesi'ndeki mezarının yanındaki alana 3 katlı ev yapacak. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Eren Bülbül'ün unutulmaması için ne gerekiyorsa yapacaklarını ve her zaman Bülbül'ün ailesinin yanında olacaklarını dile getirdi. 

Gümrükçüoğlu, Bülbül'ün ailesine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla daha önce Maçka merkezde ev tahsis edildiğini de aktardı. 

Başkan Gümrükçüoğlu, "Devlet ve milletimiz olarak her zaman ailemizin yanındayız. Büyükşehir Belediyesi olarak da ailemizle görüşerek Eren'in şehadete ulaştığı yerde ailemize ev yapalım istedik. Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla evin inşaatına başladık."...