09 / 05 / 2024

Erengül Aras

Erengül Aras

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Erengül Aras Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

Parasını mevduat faizine koymak isteyenlere kritik uyarı! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı var!

Bankaların mevduat faizleri binlerce kişi tarafından sık sık araştırılıyor. Bankalar mevduat faizlerini değiştirmesiyle, vatandaşlar internet bankacılığından araştırma yaparken, uzman isim 'Şube ve internet bankacılığı' arasındaki farka dikkat çekti. 

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Deprem oldu, Naci Görür uyardı: Erzincan-Karlıova arası ile Karlıova-Bingöl arası hassas!

Bingöl'un Kiğı ilçesinde bugün saat 11.19'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu.

İdari para cezalarında taksit dönemi başlıyor. Bu haberi okumadan ödeme yapmayın!

Resmi Gazete’de yayımlanan tebliğe göre idari para cezalarının ödeme süresi içinde taksitlendirilmesi talep edilebilecek. Cezalarda zaman aşımı, 3 ile 7 yıl arasında belirlendi. Uygulama Haziran’da başlayacak.

EYT’siz erken emeklilik çizelgesi belli oldu! Bu tarihlere dikkat! 2-6 yıl arası erken emeklilik mümkün!

EYT’den emekli olamayanlar için yasalarda erken emeklilik konusunda bazı detaylar bulunuyor. 2000-2008 arası sigortalı olanlar için de emeklilik fırsatı bulunuyor.

Yerli turistlerin seyahat harcaması 63,4 milyar lirayı buldu!

Yurt içinde seyahat eden yerli turistlerin Temmuz-Eylül arası dönemde seyahat harcamaları bir önceki yıla göre tam yüzde 112,6 oranında arttı.

Artış yüzde 110’u aştı! Vatandaş ne yapacağını şaşırdı

Yüksek enflasyon nedeniyle son 1, 2 yıldır yaşanan ekonomik kriz, vatandaşların da temel gıda ürünlerine erişimini zorlaştırdı. 2022 yılının ocak ve eylül arasındaki döneminde gıda fiyatlarındaki artış yüzde 110,6 oldu.

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini sakın kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar resmen dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sucuktan tereyağına, pirinçten zeytinyağına her şey indirimde! Çağrı Market 16 Eylül 2022 fiyat listesi....

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimde sepetlerinizi uygun fiyata doldurun. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi.

Borsa yatırımı hala cazip mi? Yatırımcı ne yapmalı?

Borsa İstanbul’da temmuz ortasında bankacılık hisselerinde başlayan ralli yerini sert düşüşlere bıraktı. 14 Temmuz ve 12 Eylül arasındaki süreçte yüzde 150’nin üzerinde değer kazanan bankacılık hisseleri son iki günde üst üste taban oldu. Son üç günde ise bankacılık endeksinde kaydedilen düşüş yüzde

Çağrı’da sucuk, tereyağı, pirinçteki dev indirimi kaçırmayın! 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimi sakın kaçırmayın. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Stoklar tükenmeden acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Erengül Aras Haberi

Erengül Aras

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Erengül Aras Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu.


HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi adres: Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi, Otello Kamil Sokak, Billur Apartmanı, No:5...