18 / 05 / 2024

ergene havzası genelge

ergene havzası genelge

Ergene Havzası için genelge resmi gazetede yayınlandı...

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Ergene Velimeşe OSB'de 16,4 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan iki adet arsa satışa çıkarıyor, gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16,4 milyon TL olarak belirlendi.

Ergene Meclisi'nde gündem maddeleri karara bağlandı!

Ergene Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Ergene'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Çorlu 3. İcra Dairesi ,Tekirdağ Ergene 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek fabrikanın satış bedeli 5 milyon 653 bin 428 TL olarak belirlendi.

Ergene Meclisi'nde imar planı değişikliği Komisyon'a havale edildi!

Ergene Belediye Başkanlığı’nın Mart ayı olağan meclis toplantısı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında yapıldı. Ulaş Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Tekirdağ Ergene'de 19 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ergene Belediye Başkanlığı, Velimeşe mevkiinde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Şubat'ta yapılacak arsaların toplam bedeli 19 milyon 85 bin 452 TL olarak belirlendi.

Kanal Tokat projesi Yeşilırmak Havzası'na prestij katacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantıda Kanal Tokat projesi de konuşuldu...

Tekirdağ Ergene'deki altyapı çalışmaları tamamlandı!

Ergene'ye bağlı Vakıflar Mahallesinde çalışmaları bitirilen altyapı ve kanalizasyon hattında inceleme yaparak yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak devam eden kaldırım, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Ergene Belediye Meclisi'nin Kasım toplantısında imar konuşuldu!

Ergene Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ Ergene'de icradan 4 milyon 359 bin 920 TL'lik satılık fabrika!

T.C. Çorlu 2. İcra Dairesi Tekirdağ ili Ergene ilçesinde bulunan fabrika binasını satışa çıkardı. Fabrikanın toplam bedeli 4 milyon 359 bin 920 TL.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Tekirdağ Ergene Hayvan Bakımevi 15 gün içinde açılacak!

Tekirdağ Ergene Belediyesi Sağlık Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri, çalışmalar kapsamında sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerine devam ediyor.

ergene havzası genelge Haberi

ergene havzası genelge

Ergene Havzası için genelge yayınlandı. Havza çevre düzeni planı ve diğer planların su kalitesini düşüren ve yüksek oranda çevreyi kirleten nitelikte tesisler kurulmasına izin...