04 / 05 / 2024

ergene Marmaracık arazisi koruma kararı

ergene Marmaracık arazisi koruma kararı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Tekirdağ Ergene'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii, 876 ada 30 parselde yer alan fabrikayı 12 milyon 491 bin 596 TL'ye satıyor...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Tekirdağ Ergene'de 10.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 10 milyon 90 bin 170 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

ergene Marmaracık arazisi koruma kararı Haberi

ergene Marmaracık arazisi koruma kararı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyelerinden ve İMP (şimdiki adı İstanbul Planlama Ajans-İPA) kurucusu Prof. Dr. Hasan Tok, plastik kooperatifinin kurulması amacıyla Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında 2.8 milyon metrekarelik tarım alanının ‘mutlak korunması gereken alan’ sınıfında olduğunu bildirdi ve bunun bir plan notu olduğunu da ekledi.

Prof. Tok bu kararın daha önce de 1/100 binlik Ergene Havzası çevre düzeni plan kararında da yer aldığını, daha sonra da Kadir Topbaş döneminde, İBB’ye bağlı olarak rahmetli imar plancısı Prof. Dr. Hüseyin Kaptan’ın...