05 / 05 / 2024

ergun bilge kim

ergun bilge kim

Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bİlge, turizme yapılan her yatırımın, endüstriyel mutfak sektörünün gelişimine katkı sağladığını kaydetti.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Mehmet Ergun Turan: TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Ergun Turan: Bundan sonraki TOKİ binaları yatay büyüyecek!

TOKİ Başkanı Ergun Turan, konut projelerinde dikey değil, yatay büyümeyi tercih edeceklerini belirterek, “Sanki standart konutlar bir araya yığılıyor, güzel olsun diye köşesinde bir cami oluyor. Bundan sonraki TOKİ binaları böyle olmayacak” diye konuştu.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Bilge Özdemir: İyi bir kira çarpanı için bölgeyi iyi tespit etmek gerekiyor!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Emlakchi Gayrimenkul Bilge Özdemir; kira çarpanlarından, kentsel dönüşümden ve 2014 yılının sonunda sektörü nelerin beklediğine değindi...

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Ergun Özdemir'den Seka Konut Projesi'ne itiraz!

Ergun Özdemir "SEKA’nın 800 dönümlük arazisinin 400 dönümü askeri birliğe verilmeli böylece 20 bin kişilik acemi birliğinin Giresun’a getirilmesi sağlanmalıdır. Bu Giresun ekonomisine büyük bir katkı olacaktır” diye konuştu.

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

ergun bilge kim Haberi

ergun bilge kim

Türkiye'de endüstriyel mutfak sektörünün, 1980'li yıllarda turizm sektörüne verilen teşviklerle gelişmeye başladığını belirten Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TUSİD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bİlge, turizme yapılan her yatırımın, endüstriyel mutfak sektörünün gelişimine katkı sağladığını kaydetti. Bilge, "Son yıllarda Türkiye'de turizm potansiyelinin artmasıyla birlikte otel ve otel ekipmanları alanında kayda değer gelişmeler yaşandı ve endüstriyel mutfak sektöründe profesyonel firmaların sayısında artış gözlendi" dedi. Yiyecek ve içecek sektörünün hızla büyümesiyle birlikte, endüstriyel mutfağın da hızlı bir gelişim içinde olduğunu vurgulayan Ergun Bilge, "Sektör büyüdüğü için pazara da yeni oyuncular giriyor. Gastronomi sektörüyle paralel gelişen endüstriyel mutfak üreticileri, profesyonellere yeni ekipmanlar geliştiriyor. Bugün itibarıyla birçok üretici firmamız, ihracatını önemli oranda artırdı" diye konuştu. Firmaların hizmet konusunda...