08 / 05 / 2024

Erhan Boysanoğlu emlak konut ihaleleri

Erhan Boysanoğlu emlak konut ihaleleri

Emlak Konut GYO ihalelerinde ortaya çıkan rakamlar gayrimenkul sektöründe dengeleri bozdu. “İhaleler bize normal gelmiyor” diyen Erhan Boysanoğlu, konut fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Hong Kong emlak sektörü için 2024'ün de zor geçmesi bekleniyor!

Hong Kong'lu emlak geliştiricileri, sürekli rtan finansman maliyetleri ve emlak piyasasındaki yavaşlamayla boğuşurken 2024 yılında da zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Caferoğlu ve Seccat Hüseyin Caferoğlu ortaklığında kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

Erhan Boysanoğlu emlak konut ihaleleri Haberi

Erhan Boysanoğlu emlak konut ihaleleri

Müteahhitlerin ihalelerdeki rekabeti Emlak Konut’a daha fazla gelir olarak yansırken, mevcut konut fiyatlarının artışı için zemin hazırladı. Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilen ihalelere katılan müteahhitler, rekabetin dozunu kaçırınca metrekare fiyatlarında doğal olmayan bir şişkinlik ve fiyat artışı yaşandı. İhalelerdeki metrekare fiyatlarının mevcut projelerdeki fiyatların çok üzerinde gerçekleşmesi; enflasyon, demir, çimento gibi temel girdilerdeki fiyat artışlarını zorlukla dizginleyen inşaat firmalarının öteledikleri zamları tekrardan gündeme alacağını işaret ediyor.


EV ALACAKLAR ACELE ETSİN


Emlak Konut’un Başakşehir’deki araziler için geçtiğimiz mart ayında düzenlediği son iki ihaleye katılan Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden Mesa’nın Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Çok ciddi fiyat farkları ile kaçırdığımız için ihaleler bize pek normal gelmiyor. Bu durumu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile de paylaştım” dedi. İhalelerde metrekare fiyatlarının...