01 / 05 / 2024

Erhan Orhan

Erhan Orhan

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Orhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Mayıs'ta Pendik, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Erhan Boysanoğlu: İhaleler konut fiyatlarını yükseltecek!

Emlak Konut GYO ihalelerinde ortaya çıkan rakamlar gayrimenkul sektöründe dengeleri bozdu. “İhaleler bize normal gelmiyor” diyen Erhan Boysanoğlu, konut fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Bilirkişiler yüzünden istimlaklar tıkandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Mimarlar Odası'nın seminerinde bilirkişilere veryansın etti. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bilirkişilerin yaptığı değerlendirmeler yüzünden istimlaklarının neredeyse tıkandığını vurguladı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Spor Temalı Park'ı inceledi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları tamamlanarak halkın kullanımına sunulan EYOF Hatıra Parkı ve Arsin Sahil Alanı ile yapım çalışmaları süratle devam eden Spor Temalı Park’ta incelemelerde bulundu.

Orhan Bozgan: Bingöl'de kaçak kazılara izin vermeyeceğiz!

Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Bozgan, müteahhitleri uyardı: izinsiz kazılara ve inşaat sulama işlemlerinde içme suyu şebekesinden su kullanılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz, dedi.

Orhan Sarıaltun kimdir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun kimdir? Orhan Sarıaltun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Orhan Sarıaltun...

Erhan Ertan Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü oldu!

Yavuz Erdal Kayapınar, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü görevini 20 Şubat 2015 tarihinde yeni Genel Müdür Erhan Ertan’a devretti. Yeni genel müdür Erhan Ertan oldu...

Orhan Birdal'ın veda mesajı!

DHMİ Genel Müdürlüğü görevinden alınarak Ulaştırma Denizclik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği'ne atan Orhan Birdal bir veda mesajı yayınladı. Başarılı bir dönem geçirdiğinin altını çizen Birdal, mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Orhan Bulutlar kimdir?

Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar kimdir? Orhan Bulutlar bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Bulutlar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Orhan Bulutlar...

Adana'da Orhan Kemal Kültür Merkezi açıldı!

Adana’da, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi ile Turhan Selçuk Sanat Okulu törenle açıldı. Törende Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin konuşma yaptı..

Orhan Avcı: DreamGarden ile Adana'da beş yıldızlı otel konforu yaşatmak istiyoruz!

Yurtiçi ve dışında birçok projeye imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, 36 yıllık deneyimi ile faaliyet gösteriyor. Orhan Avcı, DreamGarden projeleri ile Adana'da yeni konutlar yapmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kentsel dönüşüm hakkında halkı bilgilendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sohbet ettiği vatandaşlara Trabzon' da gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmekte olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da detaylı bilgiler verdi.

Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu'nun kabri sembolik olarak yenilenebilecek!

Osmanlı Padişahı II. Abdülhamid'in torunu Şehzade Mehmed Orhan Osmanoğlu’nun tahrip edilen kabrinin bulunduğu yerde sembolik bir mezar taşı dikilebilecek. Osmanoğlu’nun kabri Cimetiere de l’Est mezarlığında bulunuyor.

Erhan Orhan Haberi

Erhan Orhan

Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Orhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Bendis Mühendislik Danışmanlık Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.    Her türlü sanayi ve iş makinaları, cihazları, her nevi asansör makinaları ve malzemelerinin imali ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri; yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, konut, işyeri, ticarethane, karayolu, demiryolu, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut, hastane, fabrika, park ve bahçe düzenlemeleri, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi, turistik tesisler, tatil köyleri, havuz, prefabrike inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya...