11 / 05 / 2024

Erinç Özada

Erinç Özada

Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erinç Özada Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

İnşaatın 6 aylık yükseliş seyri sona erdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2023 Kasım Ayı Raporu’nu açıkladı. Söz konusu raporda yer alan detaylara göre endeks değerlerinin tamamında görülen azalma sonrasında Hazır Beton Endeksi eşik değerin altına indi.

Hazır beton güven endeksi eşik değerin üzerinde! 

İnşaat sektörünün büyüme hızını gösteren öncü göstergelerden biri olan Hazır Beton Endeksi eşik değerin üstüne yükseldi.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Sözleşmeli er başvuruları için son gün 1 ekim! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Bu sene için belirlenen hedef ise 22 bin 16 sözleşmeli erin bünyeye katılması. Başvurular, 21 Ağustos'ta başlamıştı ve 1 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte sözleşmeli er başvuruları hakkında detaylar...

Özada Enerji İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özada Enerji İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Enver İşler tarafından kuruldu.

İstanbul Sanayi Odası paylaştı: Arka arkaya 5’nci ayda da...

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) kamuoyuyla paylaştığı Türkiye ihracat İklimi Endeksi, haziran ayında 51,1 oldu. Endeks üst üste 5’nci ayda da eşik değerin üstünde kaldı.

O müteahhitler için uyarı! Kaçıyorlar önlem alın!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, "Müteahhitler yurt dışına kaçmaya çalışıyor, hemen yurt dışı çıkış yasağı konulsun” çağrısı geldi.

''Dolar 35 liraya vurabilir'' diyen Selçuk Geçer resmen tarih verdi! 1 doları bile olanlar pişman olmadan acil bakın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Dolar  35 liraya vurabilir'' diyerek resmen tarih verdi. Elinde 1 dolar bile olan yatırımcıları uyaran Selçuk Geçerin yorumunu sakın bakmadan geçmeyin. İşte o yorum...

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Akıllı şehirler yaygınlaşıyor: Kentler dönüşüyor!

Akıllı şehirler gittikçe ön plana çıkıyor. Akıllı şehirlerin yarattığı değerin örneklerle aktarıldığı bir rapor hazırlandı. Bu raporda, akıllı şehirler için yapılması gerekenlere yer verildi. Peki akıllı şehirler neden önemli? İşte ayrıntılar...

Momart Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Momart Yapı Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erin tarafından kuruldu.

Erinç Özada Haberi

Erinç Özada
Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erinç Özada Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her nevi konut, toplu konut inşaatı yapar, yaptırır, satar, kiraya verir,iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar. Her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. 2-Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde veya her türlü kentsel dönüşüme girmiş projelere ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil...