01 / 05 / 2024

Erişilebilir konut

Erişilebilir konut

Ali Sesli, inşaat sektörünün bahar ayı ile birlikte en hareketli dönemine girdiğini vurgulayarak, konutta doyum noktası olmadığını her zaman için toplam nüfusun yarısı kadar konuta ihtiyaç olduğunu söyledi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri 5.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu projesinin değerini duyurdu. Peki Saraçoğlu Mahallesi'nin değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi projesi nerede? İşte tüm detaylar...

Kiracı oranı arttı, konut sahibi olmak zorlaştı! Uzmanlar 'Erişilebilir konut için yeni model şart' dedi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre oturulan konuta sahip olanların oranı 0,8 puan azaldı ve 2022 yılında yüzde 56,7 oldu. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul Uzmanı Turgay Yılmaz, “Erişilebilir konut için yeni model şart” dedi.

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

Konut arzının artmasındaki en büyük engeller talep daralması ve artan maliyet!

İnşaat sektörünün, 2023’ü mücadeleyle geçirdiğine dikkat çeken Umut Durbakayım, talep daralması ve artan maliyetlerin altını çizerek, "Erişilebilir metrekare birim fiyatları ile üretim maliyeti arasındaki makasın açılması, konut arzının önündeki önemli engellerden" şeklinde konuştu. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin değeri 4 milyar 324 milyon TL! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin mevcut durumuyla değeri açıklandı. İşte dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin değeri 3.2 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO, Cer İstanbul projesinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Bu kapsamda Emlak Konut GYO Cer İstanbul projesinin KDV dahil değeri 3.2 milyar TL'yi aştı.

Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki arsalarının 2023 değeri yaklaşık 90 milyon TL!

Emlak Konut GYO, İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun İzmir'deki parsellerinin 2023 yılı değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'daki 17 parselinin değeri dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO'nun Muğla'nın farklı ilçelerinde yer alan toplam 17 adet parselinin değeri tek tek açıklandı. Peki hangi parselin toplam değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Ankara ve İzmir'de yer alan bazı parsellerinin 2023 yıl sonu değerlerini tek tek açıkladı. Peki Emlak Konut GYO'nun Ankara ve İzmir'deki parsellerinin değeri ne kadar oldu? 

Erişilebilir konut Haberi

Erişilebilir konut

Avrasyaİnt Yapı A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, inşaat sektörünün bahar ayı ile birlikte en hareketli dönemine girdiğini vurgulayarak, konutta doyum noktası olmadığını her zaman için toplam nüfusun yarısı kadar konuta ihtiyaç olduğunu söyledi. “Türkiye'de ve özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde alt ve orta gelir grubunun ihtiyacı olan konutları sadece TOKİ’nin karşılaması mümkün değil” diyen Sesli, bu nedenle inşaat sektöründe erişilebilir konut üretiminin önem kazandığını belirtti. Sesli, “Metropollerde arsa maliyetinin yüksekliği, projelerin m2 birim fiyatlarını yukarı çekiyor. Bununla birlikte şehrin gelişime açık lokasyonlarda gerçekleştirilen avantajlı arsa yatırımları sayesinde erişilebilir konut üretimi mümkün” dedi.


Türk inşaat sektörünün, yatırım veya oturum amaçlı gayrimenkul alıcıları için apartman tipi binalardan, toplu konutlara ve farklı ölçeklerdeki özel markalı proje kadar...