24 / 07 / 2024

Erkam Savul

Erkam Savul

Savul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Savul, Erkam Savul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül 2014 tarihinde Beylikdüzü, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mustafa Ertop tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İzolasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarkan Tuğsavul tarafından kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus Bina Çözümleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Coşun ve Şükran Tuğsavul tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Emka Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka Mimari Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Demir ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin  TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka İstanbul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Kahraman , Lokman Coşkun, Ekrem Coşkun, Bilal Kahraman ve Erkam Melih Kahraman ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orland Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Orland Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Osman Savul ve Özkan Karaman tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Çanakkale Gelibolu'nda yol çalışmaları başladı!

Çanakkale Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde Tuğsavul Caddesi ile Fener altı mevkii arasında bağlantı yolu olan Şengül Sokak'ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını başlatı.

Erkam Sanat Yapı Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkam Sanat Yapı Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özkan Özyurt, Emine Özyurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Erkam Savul Haberi

Erkam Savul
Savul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Savul, Erkam Savul tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.


Savul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...