29 / 04 / 2024

Erkam Tüzgen İstanbul yatırım açıklamaları

Erkam Tüzgen İstanbul yatırım açıklamaları

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

RAMS Türkiye'nin 4 projesi depreme dayanıklılıkta tam not aldı!

RAMS Türkiye, İstanbul'un en merkezi bölgelerinde hayata geçirdiği projelerde deprem güvenliğini ön planda tutarak; dirençli şehirler inşa edilmesine katkı sağlıyor. 

Uzun yola çıkan herkesi ilgilendiriyor; Bolu Dağı Tüneli ile ilgili kritik karar

Bolu'da düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısı'nda, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin, tünelin İstanbul istikametine doğru 70 metre uzatılacağını açıkladı. İşte açıklamanın detayları...

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

İstanbul jeoloji haritası paylaşıldı! Evinizin altında fay hattı var mı, yok mu? Tıklayıp öğrenin!

Tüm İstanbul'un zemin kalitesini ve fay hatlarının geçtiği noktaları öğrenebileceğiniz İstanbul Jeoloji haritası yayınlandı. Siz de evinizin altında fay hattı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız tıklayıp öğrenebilirsiniz.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

İşte 2022’de en çok tüketilen sebze ve meyveler!

İstanbullular 2022'de en çok domates ve portakal tüketti. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) alınan verilere göre derlenen listeye gelin birlikte göz atalım…

Kira fiyatları yüz güldürmeye mi başlıyor? İstanbul’da kiralar düştü mü?

İstanbul’da kiralar düştü mü, İstanbul’da kiralar düşüyor mu? şeklindeki sorular sorulmaya başlandı. İşte merak edilen detaylar!

Kiralar düştü! İşte il il kira fiyatları...

Konut ve kira fiyatlarındaki artışlar vatandaşın gündeminden çıkmıyor. Türkiye genelinde yükselen konut fiyatlarında artış hızı düştü. Ve İstanbul'da başta Beşiktaş semti olmak üzere kiralarda yüzde 10'a varan düşüşler görüldü.

Türkiye’nin üç büyük ilinde ekmeğe zam! İstanbul, Ankara ve İzmir’de ekmek ne kadar oldu? İşte detaylar…

Ekmek fiyatlarının 7 liraya bile ulaştığı ülkemizde İstanbul, Ankara ve İzmir’den bir ekmeğe zam haberi daha geldi. İşte detaylar…

Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti! Bu tarihlerde kullanacaksanız dikkat edin

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor. Bu kapsamdaki çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul güzergahı değişti.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Kaynarca-Pendik-Tuzla metro hattında TBM çıkış töreni yapıldı! 

Nisan 2023'te hizmete açılacak olan Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu'nda 2 TBM çıkış töreni bugün yapıldı. Tören İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Erkam Tüzgen İstanbul yatırım açıklamaları Haberi

Erkam Tüzgen İstanbul yatırım açıklamaları

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda çalışan İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

"İstanbul, bu yılın ilk çeyreğinde, Londra, Paris ve Berlin’in ardından Avrupa’da en çok yatırım yapılan dördüncü şehir oldu" açıklamasında bulunan Erkam Tüzgen, girişimcilik ekosistemiyle ve mali destek programlarıyla ilgili soruları yanıtladı. 

İSTKA olarak 2021'de  4 Mali Destek Programı, 1 Fizibilite Desteği ve 1 Bölgesel Girişim Fonu çağrısı olacak şekilde toplam 6 farklı çağrıya çıktıklarının altını çizen Tüzgen, "Destek almaya hak kazanan projeleri hayata geçirmeye başladık. İSTKA olarak 2022 yılında 158 projeye 276 milyon TL destek veriyoruz" dedi ve İstanbul’da girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi amacıyla çeşitli proje ve faaliyetleri hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Araba almayı...