08 / 05 / 2024

Erkan Uygun

Erkan Uygun

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Dap Royal Center'da kuruldu.

Buğra Gökce sordu: Kira fiyatlarından dolayı İstanbul'da ev bulamayan Gaye Erkan İzmir'de bulabilir miydi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kiralık ev bulamamasından dolayı annesinde yaşamaya başlaması üzerine Buğra Gökce "İzmir’e taşınsa uygun kiralık ev bulabilir miydi?" diye sordu. 

Kadıköy Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planları yapılıyor!

Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Pırlanta Göztepe'de her bütçeye uygun ödeme planı sunuluyor. Toplam 446 konuttan meydana gelen proje, yüksek getiri sunmayı da vaat ediyor.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, Şanlıurfa OSB'de açıldı!

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık!

Pırlanta Göztepe Erkan İnşaat satılık konut fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan proje metrobüs ve İDO'ya sadece 10 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Dap Royal Center'da kuruldu.

Erkan Aydoğan Generali Sigorta'da Satış Genel Müdür Yardımcı’sı oldu!

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali ’nin Türkiye ofisinde direktör olarak görev yapan Erkan Aydoğan, Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı’ lığı görevine atandı. Erkan Aydoğan Generali Sigorta'da Satış Genel Müdür Yardımcı’sı oldu.

Hüseyin Erkan İkikat kimdir?

MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat kimdir? Hüseyin Erkan İkikat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Erkan İkikat'ın biyografisi...

Erkan Dereli: Narlıdere'nin altyapı sorununu çözeceğiz!

Erkan Dereli, Sahilevleri'nde kanalizasyon sularının denize aktığını tespit ettiğini belirtti. Dereli seçimi kazandıklarında, işlerine ilçenin altyapı sorununu çözerek başlayacaklarını, halk sağlığının birinci öncelikleri olacağını söyledi.

Mansur Yavaş: Engellilere uygun olmayan binalara ruhsat vermeyi düşünmüyoruz!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, engelli vatandaşlarla bir araya gelerek Ankara için yapacakları projeleri anlattı. Yavaş, girişlerinin engelli girişlerine uygun olmayan binalara ruhsat vermeyi düşünmüyoruz." dedi...

Erkan Dereli: Narlıdere'de ulaşım ve otopark sıkıntısı var!

Erkan Dereli: “AK Parti olarak ilk hedefimiz, Narlıdere’ye huzurlu, sağlıklı, afiyetli bir yaşam kalitesi sunmak. Hemşehrilerimiz de uygun görürse, gece gündüz durmadan çalışacağız.” dedi

En uygun konut alma zamanı ne zaman?

Milliyet Gazetesi'nin konut kredileri ile ilgili sorularını yanıtlayan Şeker Finans Pazarlama Müdürü Mustafa Sedefoğlu, faiz artışı yaşanması durumunda konut alımını değerlendirdi. En uygun konut alma zamanı ne zaman?

Google Glass, en uygun evi bulacak!

Google Glass için, tamamıyla içeride geliştirilen uygulamada kullanıcılar o an yakınlarında bulunan ve kriterlerine uygun olan satılık ve kiralık evlerden hemen haberdar olup harita üzerinde görüntüleyebiliyor...

Adnan Evsen: Yüksek yapılar zemine uygun yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri II Temsilcisi Adnan Evsen, "Kayseri'ye yüksek katlı yapılar inşa edilecekse zemine uygun bir şekilde planlanmalıdır Olası bir depremde meydana gelen yıkımlar için eyvah! deriz " dedi.

Erkan Uygun Haberi

Erkan Uygun
Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket her türlü resmi ve özel inşaat, taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetleri yapmak, başkalarına yaptırmak. İnşaatların anahtar teslimi, yapımı, alımı, satımı, tamiratı, bakımı ve dekorasyonu yapmak. Müteahhitlik hizmetleri yol, köprü, baraj, okul, hastane, kanalizasyon, turistik tesisler, petrol ile petrol ürünleri ve tabii gazlar boru hatları, hava yolları, kara yolları, istasyonlar, otoyolları, limanlar, garajlar ve otoparklar, iş hanı, iş merkezi, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, köprüler.Tüneller,anıtlar,ibadet yerleri, prefabrik bina ve diğer bilimum inşaatları yapmak,yaptırmak her türlü doğalgaz tesisatlarını, ptt hatları,peyzaj,ağaçlandırma ve çevre düzenleme işleri...