05 / 05 / 2024

Erkanlı Holding UNİVA Düzce projesi

Erkanlı Holding UNİVA Düzce projesi

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun'un annesi Kamer Torun hayatını kaybetti.

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

İsra Holding'in 'V' markalı projelerine yoğun ilgi!

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

İstanbul'un hangi ilçesi iyi pazarlanamıyor?

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, İstanbul’da en çok konut satışının gerçekleştirildiği ilçeler sıralamasında son yıllarda zirveye oturan Esenyurt’un, ilde kentsel dönüşüme ihtiyacı olmayan nadir ilçelerden biri olduğunu söyledi.

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'in şehrin simge projesi olduğunu söyleyen Eroğlu Holding Başkanı Nurettin Eroğlu, "Pandemide ofis kulelerine yoğun talep geldi" dedi.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Erkanlı Holding UNİVA Düzce projesi Haberi

Erkanlı Holding UNİVA Düzce projesi

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Erkanlı Holding imzası taşıyan 115 bin metrekare büyüklüğe sahip Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deki Univa Öğrenci Evleri projelerinin toplam maliyeti 700 milyon Türk Lirası'nı aşıyor. Söz konusu öğrenci evi projesi Univa Düzce için 31 Mart 2022 tarihine kadar kampanya imkanı sunuluyor.

Erkanlı Holding, Univa Düzce Kampüsü’ne yatırım yapmak isteyen vatandaşlar için 48 ay vade ile ayda 3.800 Türk Lirası taksitle öğrenci evi sahibi olabilme imkanı verildiğini açıkladı. Ayrıca son yılın taksitlerini öğrenci evinin kirası ile karşılanacak.

30 bin öğrenci sayısı ile hızla büyüyen Düzce Üniversitesi’ne 5 dk. yürüme
mesafesinde yer alan Univa Düzce, beş senede minimum yüzde 8 kira getirisi ve sekiz...