02 / 05 / 2024

Erken rezervasyon fırsatları

Erken rezervasyon fırsatları

Erken rezervasyonların 17 Kasım'da başlayacağını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Erken rezervasyon avantajını başlatıyoruz. Avantajlı fiyatlar, Mayıs 2015'e kadar indirim oranları düşerek devam edecek" dedi.

5 yılda 8,3 milyon yerli turist erken rezervasyondan faydalandı!

Yerli turist 'erken rezervasyon'la tatile çıktı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından hazırlanan Türkiye Erken Rezervasyon 2014 Raporu'na göre, 5 yılda 8,3 milyon yerli turist erken rezervasyon kampanyasından faydalandı.

Sarp Özkar: Erken rezervasyonda son fırsatlar!

Yerli turistlerin daha uygun fiyatlara tatil yapmasına imkan sağlayan erken rezervasyon kampanyasında 3. dönem indirimlerinin tükenmesine sayılı günler kaldı. Sarp Özkar 'Erken rezervasyonda son fırsatlar' diyerek acele edilmesi gerektiğini belirtti...

İbrahim Temel: Erken rezervasyonda Avrupa’yı geçiyoruz!

2014 yılı için yaklaşık 40 bin kişinin Touristica’dan erken rezervasyon yaptırmasını beklediklerini ifade eden Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, Türkiye’de erken rezervasyon sisteminin çok iyi noktalarda olduğunu dile getirdi....

Oktay Temeller:Erken rezervasyonda yüzde 40'a varan indirimle tatile gidin!

Hizmet kalitesi ile faaliyet alanlarında fark yaratan Setur, 2014 Erken Rezervasyon Dönemi kampanyalarıyla da tatilcilerin yüzünü güldürüyor. Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller tatilcilere tavsiyede bulundu...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Karaca’da erken kış fırsatları! Yüzde 50 indirim başladı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstili ve mutfak ürünleri ile evlerde yerini alan Karaca’da erken kış fırsatları başladı. İşte detaylar…

Karaca Erken Kış Fırsatları'nda yüzde 50 indirim! İşte 10 Ekim 2022 Karaca fiyat listesi

Şık ve kullanışlı mutfakların vazgeçilmez adresi Karaca Erken Kış Fırsatları’nda yüzde 55’e varan indirimler sunuyor. Kahvaltı servis takımından tencere setine, doğrayıcıdan tost makinesi hatta nevresim setine kadar birçok ürün kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı! 1.620 TL taksitle!

3 oda 1 salon daire fiyatlarının 324 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de 324 bin TL'ye 3+1! Erken rezervasyon fırsatıyla!

Erken rezervasyon fırsatının devam ettiği Sinpaş GYO projesi Bursa Modern projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 324 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Sinpaş Köyceğiz erken bahar indirimi fırsatları ile satışlarına devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı!

İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerini kapsayan Sinpaş İncek Dünyası için erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede daire fiyatları 300 bin 768 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sky Tower Hotel herşey dahil Devr-i Tatil!

Batı Karadeniz Akçakoca' da bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor. Herşey dahil konseptiyle Devr-i Tatil...

Sinpaş İncek Dünyası erken rezervasyon fırsatı için son gün 28 şubat!

Sinpaş İncek Dünyası erken rezervasyon fırsatı için son gün 28 şubat olarak belirlendi. Kampanya Ankara'da yükselen İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerinde geçerli olacak.

Avrupark Bahçekent Evleri'nde ön talep fırsatları Mart'ta sona eriyor!

Ön talep fırsatlarının devam ettiği Avrupark Bahçekent Evleri kapsamında yer alan dairelerin Mart ayında satışa çıkması hedefleniyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Erken rezervasyon fırsatları Haberi

Erken rezervasyon fırsatları



2014 yılı ekim ayı sonunda bir önceki yılın tamamına göre yüzde 34 büyüme kaydeden Jolly Tur, 2015 için yüzde 25 büyüme hedefliyor. 


27 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren firmanın, ülke genelinde 20 olan AVM ofis sayısını da 35'e yükselttiğini ifade eden Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, cironun yüzde 65'inin erken rezervasyondan geldiğini, bu yıl cirodaki bu payın daha da artacağını söyledi. 


Kişiye özel seyahat JOLLY Tur Genel Müdürü Figen Erkan 2015'te kişiye özel seyahat bölümü kuracaklarım söyledi. Erkan, "Jolly Tur içinde ayrı bir marka olarak hizmet vereceğiz. 

Deyim yerindeyse kişiye özel terzilik yapacağız" dedi. 

Erken rezervasyon kapsamındaki bir yeniliğin de yurtdışı turlan kapsadığım belirten Erkan, "Misafirleri satın aldıklarından bir üst sınıf otele yükseltebileceğiz" diye konuştu. 

Bu yü bir yenilik daha yaparak tüm...