08 / 08 / 2024

erken seçim olacak mı

erken seçim olacak mı

Dünya'nın haberine göre, kimisi artık siyasi gündem 2015’e sarkmasın iş bu yıl bitsin gözüyle bakıyor. Fakat Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın böyle bir hamlenin Türkiye’nin istikrarından çalacağına inanıyor...

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

2023 yılının ilk yarısı seçimlerden dolayı çok hareketli geçti. Seçim sonrası ise uygulanan sıkı para politikası, gayrimenkul sektörünü etkiledi. Peki seçim sonrası konut ve kira fiyatları ne olacak?

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Dolar tam bu kadar olacak! Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın

Seçime 6 gün kala doların ne kadar olacağı belli oldu. Kimsenin bilmediği bu rakam ilk kez açıklandı! Seçim sonrasında kıyamet kopacak! Hemen bakın.

Seçimlere 10 gün kaldı: YSK seçim yasaklarını resmen başlattı!

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün itibariyle anket yayınlamak, kamuoyu araştırması yapmak ve seçim tahminleri yapmak yasak olacak ve yayınlanmayacak.

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

Seçim sonrası dolar 25 TL olacak! Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

JPMorgan Türkiye'de 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçim sonrası doların 25 TL olacağını söyledi. Dev Banka bir bir açıkladı! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazırlansın!

Seçim sonrası Türkiye ekonomisini neler bekliyor? İşte banka banka seçim senaryoları! Dolar, faizler ne olacak?

Seçim sonrası Türkiye ekonomisi ve piyasalara ilişkin senaryolar havada uçuşuyor. Dünyaca ünlü dev bankalar ve finans kuruluşları, mayıs ayında yapılacak seçimlerin sonucuna göre para piyasaları ve makro ekonomiye ilişkin beklentilerini paylaşıyor.

Seçim sonrası dolar kuru ne olacak? İşte korkudan tir tir titretecek kıyamet senaryosu!

FED’in yine faiz artışı yapacağı haberleri ABD dolar kurunu Türk Lirası karşısında rekor seviyelere taşırken, ekonomistler seçim sonrası, 15 Mayıs tarihinde başlayacak kıyamet senaryolarını dillendirdi. Uzmanlar, seçim sonra doların 30 lirayı bulabileceğini ifade etti.

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

erken seçim olacak mı Haberi

erken seçim olacak mı

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, erken seçim söyleminin yatırımcının algısını bozacağını söyledi.


Bir süreden beri Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile genel seçimlerin birleştirilmesi ya da tarihinin öne çekilmesi kamuoyu gündeminde çok tartışılıyor. Dünya'nın haberine göre, kimisi artık siyasi gündem 2015’e sarkmasın iş bu yıl bitsin gözüyle bakıyor. Fakat Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın böyle bir hamlenin Türkiye’nin istikrarından çalacağına inanıyor. Hamdi Akın, “Hiçbir şekilde bir ülke, vermiş olduğu tarihlerden siyasetteki pozisyonundan taviz vermemeli. Erken seçim, Türkiye’yi verdiği sözleri, tarihleri tutmayan bir ülke konumuna düşürür. Öne alınırsa hakikaten Türkiye istikrarından kaybeder. İstikrar sadece tek parti iktidarı demek değildir. İstikrar aynı zamanda dünyaya verilen mesajların, sözlerin aynen devam etmesini sağlayabilmektir. 2019’da 3 seçimi birden yapacağız ve genel seçimlerle yerel seçimler...