16 / 05 / 2024

Erkut Yücaoğlu kim

Erkut Yücaoğlu kim

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Patronlardan sürpriz karar: 17 milyar liralık hisse sattılar! Kimler hisse sattı? En büyük satışı kim yaptı?

Borsa İstanbul endeksi, geçen yıldan beri yükseliş trendini koruyor. Son haftalardaki volatil hareketlere rağmen uzmanlar borsanın cazibesini koruyacağını belirtirken, Borsa İstanbul’da bazı patronların hisse satışları dikkat çekiyor.

Kim Kardashian’a 1,2 milyon dolarlık kripto para cezası!

ABD'li ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian kripto reklamı yüzünden "kripto parayı övmek" suçundan 1,2 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Borsada neler oluyor, yükseliş devam edecek mi?

2 ayda yüzde 110 yükselen bankacılık sektörü hisselerini kimler, nasıl yükseltiyor? Borsa koridorlarında neler konuşuluyor? Küçük yatırımcı ne yapmalı? Yükselen hisseleri kim nasıl satacak, kimler nasıl alacak?

Kim Kardashian, Kanye West'ten Hidden Hills'teki evi aldı!

40 yaşındaki reality show yıldızı Kim Kardashian, ayrılmadan önce Kanye West'in de oturduğu, fakat boşanma aşamasında çocuklarıyla beraber yaşadığı konutu satın aldı. Kardashian, West'e ev için 23 milyon dolar ödedi.

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Kim Kardashian'a kripto para için uyarı!

Reality şov yıldızı Kim Kardashian'ın sosyal medyadan kripto paralara yönelik reklam yapması sonrasından İngiltere'den uyarı geldi. 

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Azem    Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Erkut Yücaoğlu kim Haberi

Erkut Yücaoğlu kim

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak.


1992’den bu yana Map&Turkuaz Şirketler Grubu’nda enerji, havacılık, turizm ve dış ticaretle ilgili şirketlerini yöneten TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Erkut Yücaoğlu oğullarıyla birlikte gayrimenkul işine de girdi.



Özellikle ticari alanda faaliyet göstermeye hazırlanan Yücaoğlu, ‘Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’ 22 Ağustos tarihinde 14 milyon 250 bin TL sermayeyle kurdu. Şirketin ilk işi ise Yücaoğlu’na ait İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampusu yanında 3.5 dönüm arazi üzerinde lüks yurt projesi yapmak bulunuyor.


SIRADA HUZUREVİ VAR


300 kişilik yapılması planlanan yurt projesi 15-20 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek. Ekim ayında inşaatına başlanacak projenin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına...