27 / 04 / 2024

Erol Özmandıracı nereli

Erol Özmandıracı nereli

Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı kimdir? Erol Özmandıracı Bay İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Erol Özmandıracı biyografisi ve Bay İnşaat projeleri..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hakan Tercan kimdir? Mehmet Hakan Tercan nereli? İşte ayrıntılar...

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Murat Tarman nereli, kaç kaşında?

Atakule GYO yönetim kurulu başkan vekili Murat Tarman nereli, kaç kaşında? Murat Tarman hangi görevlerde bulundu? İşte Murat Tarman biyografisi.

Erol Özmandıracı nereli Haberi

Erol Özmandıracı nereli

Erol Özmandıracı kimdir?

Erol Özmandıracı, 1967 yılı, İstanbul doğumlu. Erol Özmandıracı bugün, Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi. 


Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olan Erol Özmandıracı, Carmel College, Oxfordshire’da lise eğitimini tamamladı. 1981 yılında İngiltere’de B.A. Economics, Syracuse University’de okudu. 


1981 yılında üniversite eğitimini almak için İngiltere’ye giden Erol Özmandıracı, iş hayatına 1993 yılında yabancı bir şirkette giriş yaptı.


Erol Özmandıracı, eğitimini bitirdikten sonra 1994 yılına kadar Nissho Iwai Corporation Japan Trade Co. ‘da Kimyasal Ürünler ve Metal Departmanı Satış Müdür Yardımcılığı yaptı.


Esteks Dış Ticaret şirketinde 1994 ile 2001 yılında kurucu başkan ve CEO olarak görev aldı. Özmandıracı daha sonra Eralteks Komandit şirketinde Kurucu ortaklarından oldu ve yönetim kurulu üyeliğinde bulundu. 1997 yılında Nesim Özmandıracı tarafından kurulan Bay İnşaat’a ise 2000 yılında girdi ve ortak...