20 / 05 / 2024

Erol Yeğin kimdir

Erol Yeğin kimdir

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

TOKİ Körfez İlimtepe'de son dakika müjdesi: 1.3 milyar TL'ye inşa edilecek! Sözleşme imzalandı! 

Geçtiğimiz 2 seneden bugüne, ihaleye çıkan ancak çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen ve daha önce artan maliyetler nedeniyle müteahhidin iş bıraktığı TOKİ İlimtepe Konutlarında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar... 

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Tekzer Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başahşehir'de 5 milyon 105 bin 337,29 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Yeğin tarafından kuruldu.

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Yeğin tarafından kuruldu.

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Ankara Altındağ Belediyesi'nden 50.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara ili Altındağ Belediye Başkanlığı, Altındağ ilçesi, Haccettepe Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde 50 milyon 91 bin 663 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Erol Yeğin kimdir Haberi

Erol Yeğin kimdir

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Almanya’nın köklü şirketlerinden birinin sahip olduğu fabrikada, Fransız, ve Alman ordularına askeri giysi üretiliyordu. Yeğin Group, fabrikayı Almanlardan devraldı; 420 Tunuslu işe başladı. Ancak fabrika yeniden işler hale geldikten 3 yıl sonra sorun yaşanmaya başladı. İşe alınan Tunuslu bir yöneticinin de desteği ile fabrika Yeğin Gruop’un elinden alındı. Erol Yeğin fabrikasına yeniden kavuşmak için 15 yıla yakın bir süreden beri çalmadık kapı bırakmadı. Son umudu ülkede yönetime gelen yeni hükümette.


Hürriyet'te Dinçer Gökçe'nin haberine göre; Erol Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor. Tüm belge, evrak ve yazışmaları, 5 ayrı dilde,  bu site üzerinden takipçiler ile paylaşıyor. Yeğin'in...