02 / 05 / 2024

Erşat Hürmüzlü

Erşat Hürmüzlü

Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor. Son olarak, 3 önemli isim de STFA Grubu’na katıldı.

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

İstanbul’da deprem alarmı! Her ilçeye bir vali görevlendirildi!

İstanbul’da deprem hazırlıkları çerçevesinde kırmızı alarm verildi. İstanbul’daki, ilgili yöneticilerin afetzede olacağı düşünülerek İstanbul’un 39 İlçesine 39 vali görevlendirildi.

Sterlin 30 TL’yi geçerek rekor kırdı! Uzmanlar yanıtladı: Euro mu, Sterlin mi?

Sterlin kuru son zamanlarda değer kaybı hızlanan TL’nin de desteğiyle 30 lira sınırına kadar yükseldi. Peki, Euro mu, sterlin mi? Uzmanlar bu konuda ne diyor?

Yaz tatiliniz zehir olmasın! Tatile çıkacaklar dijital güvenliğe dikkat!

Bilişim uzmanları tatile çıkacakları siber saldırılara karşı uyarıyor. Uzmanlar, kimlik hırsızlığı saldırılarına maruz kalmamak için özellikle bilgisayar, telefon ve tablet gibi akıllı cihazları kullanırken dikkat edilmesi gereken kuralları açıkladı.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Samsung hayranlarına müjde! Döndürülebilir Flex Ekran Tanıtıldı

Samsung'un Sensör OLED ekran teknolojisi, ekranın herhangi bir yerindeki parmak izlerini tanıyabilir ve kalp atış hızını, kan basıncını ve stres seviyelerini ölçebilir.

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Güncel iOS ve iPadOS sürümü yayınlandı! Fakat yazılım casusuluk için kullanılabilir

Veri hırsızlığı ve diğer kötü niyetli faaliyetler için hem siber suçlular hem de "ticari" casus yazılım üreticileri tarafından sıklıkla hedef alınır.  Bir bilgisayar korsanının, Apple'ın iPhone ve iPad işletim sistemleri için yaptığı son güncellemeyle düzelttiği gibi WebKit'te bir güvenlik açığı bul

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gökalp Yıldız ve Sinem Hürmüzlü ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı bu kadar ödeme yapacak! Ama son tarihten hemen önce hıphızlı başvuru yapın

Aile Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik ödemeler devam ediyor. Bakanlık tarafından devam eden çocuk yardımını alabilmek için bir tarih var. O tarihe kadar mutlaka başvuru yapmanız gerekiyor.

Erşat Hürmüzlü Haberi

Erşat Hürmüzlü

Türkiye’nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.  Son olarak, 3 önemli isim de STFA Grubu’na katıldı.

Uzun yıllar STFA bünyesinde çok önemli görevler yürüten ve “Türk - Arap Diyalogu Platformu”nun Genel Sekreterliğini yapan Erşat Hürmüzlü STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu üyesi oldu. Dışişleri Bakanlığımızın önemli isimlerinden Büyükelçi Namık Tan ve British Petroleum (BP) şirketinde uzun yıllardır çeşitli görevleri başarıyla üstlenmiş olan Can Suphi ise STFA Yatırım Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu’na üye olarak katıldılar.


ERŞAT HÜRMÜZLÜ HAKKINDA

1982 - 2000 arasında STFA bünyesinde Ortadoğu Temsilcisi, Rio - STFA ve Temel Saudia şirketlerinin genel müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. 2000 yılı sonrası kendi...