30 / 04 / 2024

Ertuğrul Bul kimdir

Ertuğrul Bul kimdir

FU Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul’a göre; Daha önce Avrupa’dan ya da Batı’dan daha çok alım varken şimdi Rusların yanı sıra Ortadoğu ülkelerinin vatandaşları da alım yapıyor.

Bu yıl gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek!

FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ertuğrul Bul, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bul, ''Bu sene gayrimenkul sektörü hızlı büyüyecek gibi'' diye konuştu.

Ertuğrul Bul: 2. el konutlar daha çok tercih ediliyor!

Konut alırken risk almayın 2013 yılında yaşanan konut satışları yükselişine rağmen 2014 yılını kısmi bir geri çekilme ile tamamlayan ekonominin lokomotif sektöründe, 2015 satışlarıyla yüzler güldü.

Ertuğrul Bul: Konut alırken risk almayın!

Konut satışlarında son 3 yılın rekoru kırılıyor. TÜİK'in nisan ayı verilerini de içeren raporu, konut alımında tercihleri de göz önüne serdi.

Fu Gayrimenkul 1 milyon ipoteğe ulaşmayı hedefliyor!

Fu Gayrimenkul Genel Müdürü Ertuğrul Bul, son ürünleri Sağlam Tapu’da hedeflerini anlattı.Ertuğrul Bul Türk sigorta sektörünün yakından tanıdığı bir isim.

Tapu işlemlerinde teknolojik dönüşüm!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, yeni uygulamasıyla konut kredisi kullanarak gayrimenkul satın alan veya farklı amaçlarla ipotek işlemi yaptıran vatandaşların işlemlerini hızlandırırken; ayrıca banka ve kurumların işlem sürelerini ve maliyetlerini de azaltt

Ertuğrul Bul: Türkiye’de tapuların yüzde 70’i problemli!

Plansız şehirleşme, belediyelerin öngörü ve organizasyon problemi ve miras ve tarım hukukundaki son uygulamalar ülkedeki tapu işlemlerini de olumsuz etkiliyor..

Ertuğrul Bul: Sağlam tapu ile konutta sıfır risk!

Gayrimenkul ipoteği sektöründe ilkleri gerçekleştiren FU Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık, "Sağlam Tapu" ile konut satın alımında riskleri minimuma indiriyor.

Sağlam Tapu ile konut satın alımında sıfır risk!

Yapılan araştırmalar Türkiye’de gayrimenkulün en güvenli yatırım aracı olduğunu gösteriyor. Türkiye’de 2014 yılında yaklaşık yüzde 20’si İstanbul’da olmak üzere 1 milyondan fazla konut el değiştirdi.

FU Gayrimenkul finansal kiralama şirketlerinin çözüm ortağı olacak!

Gayrimenkul ipoteği sektöründe birçok ilke imza atan ve 10 yıllık bilgi birikimi ve deneyime sahip olan FU, yeni ürünüyle Finansal Kiralama Şirketlerinin çözüm ortağı olmayı hedefliyor.

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Zehir Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Zehir ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Aktan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Alibeyoğlu: Belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, yapılan düzenleme kapsamında artık mesleki yeterlilik belgesi olmayan kişilerin emlak satışı yapamayacağından bahsetti.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Ertuğrul Bul kimdir Haberi

Ertuğrul Bul kimdir

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Türkiye genelinde Nisan ayına kadar 114 bin 446 adet 468 konut satıldı. Türkiye genelinde ilk defa satılan konut sayısı ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,8 artarak 51 bin 988 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,7 artarak bin 624 olarak kayıtlara geçti. Yabancılara yapılan konut satışlarında Nisan 2017’de ilk sırayı 571 konut satışı ile İstanbul aldı. İstanbul’u sırası ile 385 konut satışı ile Antalya, 109 konut satışı ile Bursa izledi. Nisan ayında Irak vatandaşları Türkiye’den 245 konut satın aldı. Irak’ı sırasıyla 185 konutla Suudi Arabistan, 169 konutla Kuveyt, 99 konutla Rusya ve 81 konutla Afganistan izledi.

Ertuğrul Bul: Türkiye’ye yatırım yapan ülkeler çeşitleniyor

Bu rakamları...