04 / 05 / 2024

Ertürk Mavuk 1+1 daire

Ertürk Mavuk 1+1 daire

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk 1+1 dairelerin yatırımcılardan çok talep aldığının altını çizerek yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1'lerin tercih nedeni olduğunu belirtti...

En çok arsa satan şirket ArsaVev'in bu yılki hedefi 200 milyon dolar!

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, son 1 yılda 50 milyon dolarlık satış yaptıklarının altını çizerek, projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Atatürk Mahallesi, 2669 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Şekere peş peşe zam geliyor! 4 ayda yaklaşık yüzde 46 zam!

Türkşeker, mayıs ayı başından bu yana kademeli olarak yüzde 30 oranında zam yaptığı şekere tekrar üst üste iki zam daha yapıyor. Türkşeker, 1 Eylül tarihi itibari ile fiyatı 27 TL'ye yükseltecek. İşte detaylar...

Son dakika: Tarih verildi, şekere bir zam daha geliyor! Son 4 ayda 11'inci zam! 

Türkşeker, kademeli olarak zam yaptığı şekere bir zam daha yapmaya hazırlanıyor. Türkşeker, 1 Eylül itibariyle şeker fiyatını 27 TL'ye yükseltecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Türk Telekom'dan kara haber! İnternet tarifelerine yüzde 38 zam geldi!

Türk Telekom, 1 Temmuz 2023 itibarıyla geçerli olacak zam oranlarını duyurdu ve kullanıcılarını bekleyen zamlarla ilgili bilgi verdi. Kullanıcılar, yaklaşık olarak yüzde 38'e varan zam oranlarıyla karşı karşıya kalacaklar.

Türk Lirası 1,5 yılın ardından en kötü gününü yaşadı! Dolar ise rekora doymuyor

Türk Lirası som 1,5 yılın ardından dün en kötü gününü yaşadı. Dolar/TL kurunda yüzde 7'yi aşan rekor yükseliş Türk Lirası'nın değerini düşürdü.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakırköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Demiryolu Kuzeyi ve Güneyi 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürk Mavuk 1+1 daire Haberi

Ertürk Mavuk 1+1 daire



Kurtköy’de Work-Square projesinin inşasına devam eden ve projedeki 1+1 dairelere özellikle yatırımcılardan çok talep aldıklarının altını çizen Mavuk, “Yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1 daireler her zaman daha çok tercih ediliyor. Bu tip dairelerin tercih edilmesinde başlıca iki büyük neden var. Birincisi düşük m2’leri nedeniyle satış fiyatlarının daha kolay ulaşılabilir olması. İkinci neden ise, düşük m2 nedeniyle kiralarının uygun olması ve buna bağlı olarak kiralama taleplerinin yüksek olması, daha kolay kiraya verilebilmesidir. 


Birikimi ile peşinatını ödeyebildiği ve aylık kazancının bir kısmı ile de kredi taksitlerini karşılayabileceği bir konut almak isteyen orta gelir grubu çalışan kesim en büyük alıcı durumunda olduğu için, en çok bu tip daireler ilgi görüyor. Büyük ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak özellikle daha büyük kullanım alanlı daireler az...