24 / 05 / 2024

Eruh okçular köyü

Eruh okçular köyü

Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından karar alındı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

ŞOK’ta Bingo yüzey temizleyici 44,90 TL’ye, Omo çamaşır deterjanı 164,35 TL’ye, Sleepy külot bez 74,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta büyük ses getiren indirimler 17 Ekim’e kadar devam edecek. Buna göre, Bingo yüzey temizleyici 44,90 TL’ye, Omo çamaşır deterjanı 164,35 TL’ye, Sleepy külot bez 74,90 TL’ye düştü. İşte 16 Ekim 2023 Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

Bakan açıkladı: Depremde çok sayıda köy tamamen yok oldu!

Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, ülkesini sarsan 7 büyüklüğündeki depremin ardından birçok köyün tamamen yok olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

ŞOK Market'te yüzde 35'e varan indirim! Alo 10 kg deterjan 139 TL ile dip yaptı! 28 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 28 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market'te yüzde 35'e varan indirimler dikkat çekti. Peki, ŞOK'ta hangi ürünler ne kadar oldu? İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...

Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? soruları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişi bu soruların yanıtlarını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika gelişmeşlerşi 29  Ağustos 2022...

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Eruh okçular köyü Haberi

Eruh okçular köyü


Siirt Pervari ilçesine bağlı Doğanca Bucağı Okçular Köyü ile Yanıkses Köyü, Eruh Merkez'e bağlanması hakkında alınan karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.



İDARÎ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1003

1 - Siirt İli Pervari İlçesi Doğanca Bucağı Yanıkses Köyünün aynı ilin Eruh İlçesi Merkez Bucağına bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 - Bu Kararı İçişleri Bakanı yürütür.

14/8/2014



İDARÎ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1004

1 - Siirt İli Pervari İlçesi Doğanca Bucağı Okçular Köyünün aynı ilin Eruh İlçesi Merkez Bucağına bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 - Bu Kararı İçişleri Bakanı...